Що приготувати поїсти? Що можна швидко зварити, приготувати поїсти?

Что приготовить?

Чприготувати, зварити поїсти, щоб вийшло, і швиденько, і дуже смачненько поїсти?

Є відповідь! Нижче він, і докладно:


Мяско по-французьки.

Рецепт м'яска по-французьки:

  1. Беріть картопельку варену.
  2. Ріжте м'ясо на дрібні шматочки.
  3. Нарізайте м'ясо з майонезом і з різними спеціями.
  4. Змащуйте маслом деко.
  5. Вкладайте всі «змішання» на сковорідку.
  6. Наверх викладайте картопельку (як шар).
  7. Покрийте майонезом картопельку.
  8. Потріть сир, і посипайте їм картопляний шар.
  9. Додайте трохи майонезу.
  10. У духовку ставте блюдо майбутнє.
  11. Чекайте (хвилинок п'ять - шість).


Рулет з семгочкой.

Рецепт рулету з семгочкой:

  1. Зваріть кілька яєць («круто» тільки).
  2. Почистіть вже зварені яйця.
  3. Поріжте соломочкой яйця.
  4. Промийте листя салату зеленого (сто п'ятдесят грамів).
  5. Промийте помідорчики.
  6. Просушіть помідори і листя салату.
  7. Філе рибне наріжте тоненькими смужками.
  8. Помідори тоненькими скибочками нарізайте.
  9. Розсортуйте листя салату. Великі порвіть, дрібні залишайте такими, які вони є.
  10. П'ять листочків лаваша промажте майонезиком і олією (соняшниковою).
  11. Салат викладайте.
  12. Розподіляйте рибку.
  13. Розподіляйте помідорчики.
  14. Розподіляйте яйця.
  15. Лаваші загорніть.
  16. На шматочки (порційні) розріжте лаваші.
  17. Додавайте огірочки або перчики.


Пудинг рисовий.

Рецепт рисового пудингу:

  1. Збийте чотири яйця з двома чайними ложечками цукру.
  2. Кашу рисову заливайте трьома столовими ложками молока холодного і збитими яйцями.
  3. Змастіть маслом формочки, призначені для запікання.
  4. Суміш розкладіть по формах.
  5. Ставте на водяну баню (на п'ятнадцять хвилин).
  6. Охолоджуйте пудинг.
  7. Посипте тертим шоколадом і коричкой.


Запеканочка з фаршу (м'ясного) і макарончиков.

Рецепт запеканочки з м'ясного фаршу і з макарончиками:

  1. Поперчіть фарш.
  2. Фарш посоліть.
  3. Часник подрібніть.
  4. Все це на рослинному маслі обсмажте.
  5. Вбийте (віночком) три яйця з молоком. Робіть це, звичайно, в окремій посудині.
  6. Відварюйте макарони (у підсоленій воді).
  7. На друшляк відкидайте їх, коли вони зваряться.
  8. Зелень порубаєте.
  9. Зелень, фарш та інші інгредієнти змішайте.
  10. У духовку на п'ять хвилин поставте.


Вирізка зі свинини.

Рецепт вирізки з свинини:

  1. Від плівок порятуйте триста грамів свинячої вирізки.
  2. Нарізайте на середні шматочки.
  3. Поперчіть.
  4. Додайте дрібку розмаринчика (і меленого сушеного).
  5. Збризкуйте Маслом оливковою.
  6. Нагрівайте (сильно) сковородочку з товстим дном.
  7. Свинячі шматочки, обсмажте на розігрітій сковородочке, використовуючи вершкове масло.
  8. М'ясо посоліть трошки.
  9. Складайте на тарілочку теплу готові шматочки свинини.
  10. Накрийте фольгою і залишайте на хвилин десять.
  11. Готуйте Соус: в ту сковорідку, де м'ясо готувалося, додавайте борошно (столову ложечку одну). Перемішуйте борошно з маслом (на дуже повільному вогні). П'ятдесят грамів мадери додайте. Перемішуйте, доводячи до кипіння. Курячий бульйон додайте, продовжуючи заважати. Додайте каперси. Перемішуйте. Вимикайте вогонь.
  12. Подавайте свинячу вирізку, полив її приготованим соусом.


Картопля печена з соусом (сирним).

Рецепт печеної картоплі з соусом (сирним):

  1. Картопля промийте.
  2. Сіллю посипте картоплю.
  3. Викладайте На деко.
  4. Запікайте в духовці картоплю.
  5. Готуйте соус:

Змішуйте часник, петрушку, сир. Соліть і перчіть. Олія оливкова додавайте (трішки). Перемішуйте все.

  1. Надрезайте кожну картофелинку запечену.
  2. На картофелинку кожну викладайте по дві столові ложечки приготовленого соусу.
  3. Посипте зеленню.
  4. Посипте сиром.


Рибні Рулетики з соусом з апельсинів.

Рецепт рулетиків рибних з соусом з апельсинів:

  1. Зніміть, з допомогою терочки, цедру з одного апельсина.
  2. Очистіть апельсин від шкірки.
  3. Вирізуйте філе.
  4. Філе риби посоліть.
  5. Посипайте білим перцем.
  6. Посипайте тимьяновыми листочками.
  7. Вичавлювати сік апельсина на рибу.
  8. Залиште хвилин на двадцять.
  9. Беріть три картофелинки, дві морквинки.
  10. Промийте і почистіть моркву і картоплю.
  11. Викладайте в пароварку (на нижній її ярус).
  12. Змастіть рослинною олією.
  13. Розріжте філе риби (уздовж і навпіл).
  14. На кожну половинку покласти по часточці апельсинки.
  15. Всі згортайте в рулет, і зубочисточкой скалывайте.
  16. Рибні рулети в пароварку викладайте (на її верхній ярус).
  17. Під кришечкою дванадцять хвилин готуйте.
  18. Готуйте соус: сік з апельсинів вичавлюйте. Додайте Цедру. Сіль і цукор додавайте. До стану кипіння доводьте. Влийте вершки. Вимкніть вогонь. Перемішайте все.
  19. Філе з соусом змішайте.


Коментарі і відгуки:

Катерина (Мурманськ):

Що можна швидко приготувати поїсти? - Самі швидкі і смачні страви - кашки. Будь-які кашки! Головне - не пересолити і не переварити.

Світлана (Владивосток):

Бутерброди! Це самий правильний відповідь на питання на рахунок того, що приготувати швидко (смачно). Можна і з сиром, і з ковбаскою, і з ікрою приготувати бутербродики.

Ольга (Рязань):

А я б ніколи не стала розраховувати виключно на швидкість приготування. Я дуже люблю піцу. Готується вона досить довго, але часу я ніколи не шкодую на смак. Зате чоловік і вся родина мене потім дуже хвалить. А я так обожнюю похвалу!

Поліна (Ростов - на - Дону):

Роллтончик! Ням! Ви часто готуєте? Він, безумовно, шкідливий, але я обожнюю, обожнюю, обожнюю! І ви готуйте, якщо так багато у вас ліні.

Оксана (Гродно):

Є така кашка.... Вона готується дуже швидко. І дуже нагадує геркулес. Любите таку кашу? Купуйте її і просто окропом заливайте. Можна додати цукор, щоб вона була ще смачніше.

Пауліна (Мінська область):

Що приготувати швидко поїсти? - Будь-який салат готується дуже швидко. Головне, щоб всі продукти були приготовані для страви. А можна просто овочі і фрукти їсти. І готувати їх не потрібно. Тільки помити не завадить. І банани, до речі! Їх багато забувають мити, сподіваючись на шкірку. Але вона не захистить від бактерій!

Схожі теми:

Новости