Дієтичні страви.

Рецепти найбільш дієтичних страв для схуднення.

Я эффективно похудела.Хочете побачити те, що так довго шукали? Немає нічого простіше! Ловіть - дієтичні страви для жінок! Рецепти найбільш дієтичних страв, меню:


Рецепт перший.

Гарбузовий десертик.

Готуємо, не лінуємося:

  1. На шматочки гарбуз ріжемо.
  2. Кладемо гарбуз в ємність (з антипригарним покриттям).
  3. Додаємо родзинки.
  4. Всипаємо горішки волоські (подрібнені).
  5. На п'ятнадцять хвилин залишаємо все під кришечкою.
  6. Перемішуємо.
  7. Вливаємо молоко.
  8. Десерт тушкуємо п'ятнадцять хвилин.
  9. Посипаємо корицею десерт.

А які продукти потрібні:

  1. Молоко (літр).
  2. Гарбуз сира, очищена (кілограм).
  3. Горіхи (150 грамів).
  4. Кориця (на свій смак).
  5. Родзинки (200 грамів).


Рецепт другий.

Млинці з гречки.

Готуємо, не лінуємося:

  1. Сир і гречку пропускаємо через м'ясорубку.
  2. Додаємо цукор (коричневий).
  3. Додайте сіль.
  4. Додайте яйця.
  5. Перемішуючи, додайте кефір.
  6. Беремо сковорідку антипригарну.
  7. Додаємо на неї олія оливкова.
  8. На ньому і випікаємо млинці.

А які продукти потрібні:

  1. Гречка (300 грамів).
  2. Борошно гречана (чотири столові ложки).
  3. Сир (200 грамів).
  4. Яйця (два).
  5. Сіль (за смаком).
  6. Цукор (три столові ложки).
  7. Кефір (200 мл).


Рецепт третій.

Курочка у вині.

Готуємо, не лінуємося:

  1. Куряче філе нарізаємо шматочками дрібненькі.
  2. Викладаємо філе на сковорідку.
  3. Обсмажуємо п'ять хвилин (не забуваючи про масло).
  4. Додаємо сіль.
  5. Додаємо естрагон.
  6. Додаємо карі.
  7. Додаємо вино.
  8. Тушкуємо хвилин п'ятнадцять.

А які продукти потрібні:

  1. Каррі (одна столова ложка).
  2. Філе курки (500 грамів).
  3. Сіль кухонна (3 грама).
  4. Естрагон (3 грама).
  5. Масло (100 грамів).
  6. Біле вино (150 грамів).


Рецепт четвертий.

Сайда яблучна.

Готуємо, не лінуємося:

  1. Яблучка розрізаємо на четвертинки (з шкіркою).
  2. Серцевиною вирізаємо.
  3. Нарізаємо шматочками м'якоть.
  4. Поливаємо соком лимона.
  5. Подрібнюємо цибулину.
  6. Пасеруємо цибулю.
  7. Яблука до цибулі викладаємо.
  8. Накриваємо кришкою.
  9. Ще сім хвилин тримаємо на слабкому вогні.
  10. Філе сайди невеликими шматочками нарізаємо.
  11. Солимо.
  12. Меленим перцем (білим) посипаємо.
  13. Рибні шматочки на сковорідку викладаємо.
  14. Акуратно перемішуємо все.
  15. Кришечкою накриваємо.
  16. Тушкуємо півгодини (на маленькому вогні).
  17. Соус готуємо: вино змішайте зі сметаною; доведіть до кипіння; зніміть з вогню (не забуваючи помішувати).
  18. Блюдо готове поливаємо соусом (гарячу страву).
  19. Кришечкою накриваємо.
  20. Залишаємо на двадцять хвилин.
  21. Перебираємо листочки салату.
  22. Розподіляємо по тарілках окремим листя салату.
  23. Викладаємо рибку (зверху).
  24. Викладаємо яблучні дольки (зверху).
  25. Прикрашаємо укроповыми гілочками.

А які продукти потрібні:

  1. Листя салату (пучок).
  2. Кріп (гілочки).
  3. Сметана (дві столові ложки).
  4. Яблука (три).
  5. Цибулина.
  6. Мелений перець.
  7. Біле сухе вино (дві столові ложки).
  8. Сік одного лимона.
  9. Масло вершкове (три столові ложки).


Рецепт п'ятий.

Овочі печені з тминчиком.

Готуємо, не лінуємося:

  1. Вимиваємо картопельку.
  2. Розрізаємо картопельку на чотири частини (вздовж).
  3. Морковочку очищаємо.
  4. Кружальцями морковочку нарізаємо.
  5. Нарізаємо тыквочку кубиками.
  6. Солимо.
  7. Тминчиком посипаємо.
  8. Масельцем поливаємо.
  9. Перемішуємо.
  10. Випікаємо годину на деку (температура - від 220 до 250).

А які продукти потрібні:

  1. Кукурудзяна олія (30 мл).
  2. Сіль (одна столова ложка).
  3. Картопля (кілограм).
  4. Гарбуз (200 грамів).
  5. Моркву (200 грамів).
  6. Кмин (одна столова ложка).


Рецепт шостий.

Салат з редиски.

Готуємо, не лінуємося:

  1. Промиваємо зелень.
  2. Промиваємо огірки.
  3. Промиваємо редис.
  4. Нарізаємо (дрібно) редис.
  5. Нарізаємо (дрібно) редис.
  6. Нашинковываем листочки салату.
  7. Викладаємо в салатницю.
  8. Солимо.
  9. Заправляємо рослинною олією.
  10. Посипаємо цибулею зеленим.
  11. Посипаємо петрушкою.
  12. Посипаємо кропом.

А які продукти потрібні:

  1. Огірок (100 грамів).
  2. Кріп (3 грама).
  3. Петрушка (3 грама).
  4. Сіль (3 грама).
  5. Цибуля (5 грамів).
  6. Масло (40 грамів).
  7. Салат зелений салат (30 грамів).
  8. Редис (50 грамів).


Рецепт сьомий.

Суп цибульний (по-французьки).

Готуємо, не лінуємося:

  1. Пір'ям поріжемо цибулю.
  2. Наливаємо масло рослинне в каструльку.
  3. Розігріваємо олію.
  4. Викладаємо цибулька в каструлю.
  5. Цибулю на середньому вогні підсмажуємо.
  6. До прозорості цибулю помішуємо.
  7. У цибулю, який розм'як, вливаємо біле вино.
  8. Перемішуємо.
  9. П'ять хвилин выпариваем на маленькому вогні.
  10. До лучка додаємо бульйон з курочки.
  11. Доводимо До кипіння.
  12. Варимо, помішуючи періодично.
  13. Ріжемо хліб кубиками, поки вариться суп.
  14. Просушуємо в духовці хліб (можна для «просушки» сковороду використовувати).
  15. Додаємо мускатний горішок.
  16. Додаємо сіль.
  17. Додаємо коньяк.
  18. Додаємо перець.
  19. Перемішуємо.
  20. По тарілочках розливаємо.
  21. Хліб підсушений викладаємо.
  22. Сиром засипати (тертим).
  23. Духовку готуємо.
  24. Ставимо тарілки в духовку.
  25. Чекаємо, поки сир не розплавиться.
  26. Подаємо на стіл.

А які продукти потрібні:

  1. Коньяк (50 мілілітрів).
  2. Рослинне масло (100 мл).
  3. Сир Пармезан (100 грамів).
  4. Цибуля (кілограм).
  5. Перець.
  6. Бульйон (500 мл).
  7. Хліб (200 грамів).
  8. Сіль.
  9. Горіх мускатний.


Рецепт восьмий.

Морквяні сирник.

Готуємо, не лінуємося:

  1. Вимиваємо моркву.
  2. Чистимо моркву.
  3. Нарізаємо скибочками (тоненькими).
  4. Заливаємо водою.
  5. Додаємо масло (пів чайної ложечки).
  6. Тушкуємо до стану м'якості (під закритою кришкою).
  7. Протираємо морква з сиром.
  8. Змішуємо.
  9. Додаємо сіль.
  10. Додаємо яйце сире.
  11. Додаємо цукор.
  12. Додаємо борошно.
  13. Перемішуємо.
  14. Беремо тарілку і посипаємо борошном.
  15. Все в ковбаску скачуємо.
  16. Поділяємо на коржики.
  17. Обсмажуємо коржі на сковорідці (в олії).

А які продукти потрібні:

  1. Сіль.
  2. Яйце.
  3. Сир (300 грамів).
  4. Вода (половина склянки).
  5. Цукор (дві столові ложки).
  6. Морква (півкіло).
  7. Борошно (півсклянки).
  8. Масло (дві столові ложки).

Схожі теми:

Новости