Рецепти найбільш дієтичних страв для схуднення.
Хочете побачити те, що так довго шукали? Немає нічого простіше! Ловіть - дієтичні страви для жінок! Рецепти найбільш дієтичних страв, меню:
Рецепт перший.
Гарбузовий десертик.
Готуємо, не лінуємося:
- На шматочки гарбуз ріжемо.
- Кладемо гарбуз в ємність (з антипригарним покриттям).
- Додаємо родзинки.
- Всипаємо горішки волоські (подрібнені).
- На п'ятнадцять хвилин залишаємо все під кришечкою.
- Перемішуємо.
- Вливаємо молоко.
- Десерт тушкуємо п'ятнадцять хвилин.
- Посипаємо корицею десерт.
А які продукти потрібні:
- Молоко (літр).
- Гарбуз сира, очищена (кілограм).
- Горіхи (150 грамів).
- Кориця (на свій смак).
- Родзинки (200 грамів).
Рецепт другий.
Млинці з гречки.
Готуємо, не лінуємося:
- Сир і гречку пропускаємо через м'ясорубку.
- Додаємо цукор (коричневий).
- Додайте сіль.
- Додайте яйця.
- Перемішуючи, додайте кефір.
- Беремо сковорідку антипригарну.
- Додаємо на неї олія оливкова.
- На ньому і випікаємо млинці.
А які продукти потрібні:
- Гречка (300 грамів).
- Борошно гречана (чотири столові ложки).
- Сир (200 грамів).
- Яйця (два).
- Сіль (за смаком).
- Цукор (три столові ложки).
- Кефір (200 мл).
Рецепт третій.
Курочка у вині.
Готуємо, не лінуємося:
- Куряче філе нарізаємо шматочками дрібненькі.
- Викладаємо філе на сковорідку.
- Обсмажуємо п'ять хвилин (не забуваючи про масло).
- Додаємо сіль.
- Додаємо естрагон.
- Додаємо карі.
- Додаємо вино.
- Тушкуємо хвилин п'ятнадцять.
А які продукти потрібні:
- Каррі (одна столова ложка).
- Філе курки (500 грамів).
- Сіль кухонна (3 грама).
- Естрагон (3 грама).
- Масло (100 грамів).
- Біле вино (150 грамів).
Рецепт четвертий.
Сайда яблучна.
Готуємо, не лінуємося:
- Яблучка розрізаємо на четвертинки (з шкіркою).
- Серцевиною вирізаємо.
- Нарізаємо шматочками м'якоть.
- Поливаємо соком лимона.
- Подрібнюємо цибулину.
- Пасеруємо цибулю.
- Яблука до цибулі викладаємо.
- Накриваємо кришкою.
- Ще сім хвилин тримаємо на слабкому вогні.
- Філе сайди невеликими шматочками нарізаємо.
- Солимо.
- Меленим перцем (білим) посипаємо.
- Рибні шматочки на сковорідку викладаємо.
- Акуратно перемішуємо все.
- Кришечкою накриваємо.
- Тушкуємо півгодини (на маленькому вогні).
- Соус готуємо: вино змішайте зі сметаною; доведіть до кипіння; зніміть з вогню (не забуваючи помішувати).
- Блюдо готове поливаємо соусом (гарячу страву).
- Кришечкою накриваємо.
- Залишаємо на двадцять хвилин.
- Перебираємо листочки салату.
- Розподіляємо по тарілках окремим листя салату.
- Викладаємо рибку (зверху).
- Викладаємо яблучні дольки (зверху).
- Прикрашаємо укроповыми гілочками.
А які продукти потрібні:
- Листя салату (пучок).
- Кріп (гілочки).
- Сметана (дві столові ложки).
- Яблука (три).
- Цибулина.
- Мелений перець.
- Біле сухе вино (дві столові ложки).
- Сік одного лимона.
- Масло вершкове (три столові ложки).
Рецепт п'ятий.
Овочі печені з тминчиком.
Готуємо, не лінуємося:
- Вимиваємо картопельку.
- Розрізаємо картопельку на чотири частини (вздовж).
- Морковочку очищаємо.
- Кружальцями морковочку нарізаємо.
- Нарізаємо тыквочку кубиками.
- Солимо.
- Тминчиком посипаємо.
- Масельцем поливаємо.
- Перемішуємо.
- Випікаємо годину на деку (температура - від 220 до 250).
А які продукти потрібні:
- Кукурудзяна олія (30 мл).
- Сіль (одна столова ложка).
- Картопля (кілограм).
- Гарбуз (200 грамів).
- Моркву (200 грамів).
- Кмин (одна столова ложка).
Рецепт шостий.
Салат з редиски.
Готуємо, не лінуємося:
- Промиваємо зелень.
- Промиваємо огірки.
- Промиваємо редис.
- Нарізаємо (дрібно) редис.
- Нарізаємо (дрібно) редис.
- Нашинковываем листочки салату.
- Викладаємо в салатницю.
- Солимо.
- Заправляємо рослинною олією.
- Посипаємо цибулею зеленим.
- Посипаємо петрушкою.
- Посипаємо кропом.
А які продукти потрібні:
- Огірок (100 грамів).
- Кріп (3 грама).
- Петрушка (3 грама).
- Сіль (3 грама).
- Цибуля (5 грамів).
- Масло (40 грамів).
- Салат зелений салат (30 грамів).
- Редис (50 грамів).
Рецепт сьомий.
Суп цибульний (по-французьки).
Готуємо, не лінуємося:
- Пір'ям поріжемо цибулю.
- Наливаємо масло рослинне в каструльку.
- Розігріваємо олію.
- Викладаємо цибулька в каструлю.
- Цибулю на середньому вогні підсмажуємо.
- До прозорості цибулю помішуємо.
- У цибулю, який розм'як, вливаємо біле вино.
- Перемішуємо.
- П'ять хвилин выпариваем на маленькому вогні.
- До лучка додаємо бульйон з курочки.
- Доводимо До кипіння.
- Варимо, помішуючи періодично.
- Ріжемо хліб кубиками, поки вариться суп.
- Просушуємо в духовці хліб (можна для «просушки» сковороду використовувати).
- Додаємо мускатний горішок.
- Додаємо сіль.
- Додаємо коньяк.
- Додаємо перець.
- Перемішуємо.
- По тарілочках розливаємо.
- Хліб підсушений викладаємо.
- Сиром засипати (тертим).
- Духовку готуємо.
- Ставимо тарілки в духовку.
- Чекаємо, поки сир не розплавиться.
- Подаємо на стіл.
А які продукти потрібні:
- Коньяк (50 мілілітрів).
- Рослинне масло (100 мл).
- Сир Пармезан (100 грамів).
- Цибуля (кілограм).
- Перець.
- Бульйон (500 мл).
- Хліб (200 грамів).
- Сіль.
- Горіх мускатний.
Рецепт восьмий.
Морквяні сирник.
Готуємо, не лінуємося:
- Вимиваємо моркву.
- Чистимо моркву.
- Нарізаємо скибочками (тоненькими).
- Заливаємо водою.
- Додаємо масло (пів чайної ложечки).
- Тушкуємо до стану м'якості (під закритою кришкою).
- Протираємо морква з сиром.
- Змішуємо.
- Додаємо сіль.
- Додаємо яйце сире.
- Додаємо цукор.
- Додаємо борошно.
- Перемішуємо.
- Беремо тарілку і посипаємо борошном.
- Все в ковбаску скачуємо.
- Поділяємо на коржики.
- Обсмажуємо коржі на сковорідці (в олії).
А які продукти потрібні:
- Сіль.
- Яйце.
- Сир (300 грамів).
- Вода (половина склянки).
- Цукор (дві столові ложки).
- Морква (півкіло).
- Борошно (півсклянки).
- Масло (дві столові ложки).