Калорії в грибах.

Калорії в грибах.

Скільки калорій в грибах маринованих , смажених , варених , в солоних грибах ? Яка калорійність у грибів ? - О , цей улюблений грибний аромат ! Він часто приємний , як літній закат .... Згадали грибочки ? І вони не забувають вас теж. Нагадують не тільки виглядом, запахом і смаком , а й калорійністю.

Грибочки і їх точну кількість калорій на сто грамів :

  1. Сушені грибочки - 24 калорії.
  2. Солоні грибочки - 24 калорії.
  3. Смажені грибочки - 165 калорій.
  4. Варені грибочки - 25 калорій.
  5. Мариновані білі гриби - 24 калорії.
  6. Рижики - 22 калорії.
  7. Чорнушки - 9 калорій.
  8. Сироїжки - 15 калорій.
  9. Шампіньйони - 27 калорій.
  10. Венесуельські опеньки - 87 калорій.
  11. Опеньки - 17 калорій.
  12. Сушені підосичники - 231 калорія .
  13. Підосиновики - 22 калорії.
  14. Зморшки - 22 калорії.
  15. Маслюки - 19 калорій.
  16. Мариновані грибочки ( білі) - 24 калорії.
  17. Білі грибочки - 34 калорії.
  18. Сушені білі грибочки - 286 калорій.
  19. Трюфелі - 24 калорії.
  20. Грузді - 16 калорій.
  21. Сушені підберезники - 231 калорія .
  22. Підберезовики - 23 калорії.
  23. Опеньки - 20 калорій.
  24. Грибочки в сметані - 230 калорій.
  25. Грузді солоні - 201 калорія .
  26. Грибний супчик - 41 калорія .

Як приготувати солоні гриби ( пряного посолу ):

  1. Вибирайте гриби.
  2. Очистіть гриби.
  3. Обріжте ніжки грибні .
  4. П'ятнадцять хвилин вари ті грибочки у воді підсоленій .
  5. Промивайте в холодній воді грибочки .
  6. Відкиньте грибки в решето , щоб вони обсохнули гарненько .
  7. Покладіть грибочки в миску (вгору шляпочкамі ) .
  8. Пересипте сіллю грибочки все.
  9. Накрийте їх серветочками , пересипавши прянощами.
  10. Насолоджуйтесь готовими і смачними грибками !

Як приготувати смажені гриби ( рижики ):

  1. Очистіть шляпочкі рижиків .
  2. Промийте шляпочкі .
  3. Варіть у воді підсоленій ( десять хвилин).
  4. Окиньте капелюшки на друшляк.
  5. Дайте капелюшкам трішки підсохнути.
  6. Смажте капелюшки до стану « румяности » , на гарячому маслі вершковому .
  7. Заправляйте сметанкою грибочки .
  8. Покладіть гриби в пюре з картоплі .
  9. Покладіть цибулька в них.
  10. Насолоджуйтесь готовим блюдом !

Як приготувати мариновані гриби:

  1. Промийте гриби хорошенечко , міняючи воду кілька разів.
  2. Очистіть грибочки .
  3. Висипайте в каструльку грибочки .
  4. Додайте водичку .
  5. Додайте сіль .
  6. Додайте листик лавровий .
  7. Додайте корицю.
  8. Додайте гвоздичку .
  9. Періодично знімаючи пінку , відварюйте гриби.
  10. Додайте есенцію оцтову .
  11. Зніміть з вогню каструлю , коли помітите , що гриби на дно осідають .
  12. Візьміть стерильні баночки і розкладіть грибочки в них.
  13. Залийте гриби їх же отварчіком .
  14. Прикрийте кришечками всі банки .
  15. Стерилізуйте банки у воді киплячій .
  16. Після стерилізації закатати баночки.
  17. Охолодіть баночки , поставивши їх до верху денцем .
  18. Пробуйте блюдо , яке приготували !

Як приготувати сушені гриби:

  1. Переберія грибочки .
  2. Промийте в прохолодній воді грибочки .
  3. Залийте окропом гриби.
  4. Нехай постоять гриби близько трьох годин.
  5. Гриби перекладіть в каструльку , в якій їх чекає вода.
  6. Посоліть грибки.
  7. Півгодини ще залишайте на вогні грибочки , коли вони закиплять .
  8. Натріть на дрібній терочке морковочку .
  9. Поріжте цибулю (дрібно дуже).
  10. сковородочки розігрійте .
  11. Помішуючи постійно , цибулю на ній обсмажте.
  12. Три хвилини смажте моркву разом з цибулею.
  13. Вимкніть сковорідку.
  14. Пропустіть гриби через м'ясорубку , як тільки зваряться вони .
  15. У фарш з грибочків додавайте те, що в сковорідці.
  16. Додайте трішки перчика .
  17. На сіль виправіть ікру.
  18. Охолодіть ікру.
  19. Викладайте ікру в маленькі мисочки.
  20. Все посипте зеленню.
  21. Їжте готові грибочки !

Балачки про грібочечках . Ділимося полезностями :

  1. Люба Звягінцева : Є гриб , який ходити вміє! Плазмодій . Назва чули , да? Цей гриб здатний просто забратися на пеньок якийсь і «сховатися » на ньому , зручно влаштувавшись . І по лісу він ходить « перевалюючись » , як ведмежа .
  2. Віра Хмельницька : На світі , взагалі , існує близько одного мільйона видів грибів. Це ж так багато! Важко навіть в уяву умістити таку цифру , але тим не менш. Напишіть цю цифру , замислюючись , яка кількість це величезне на практиці.
  3. Зіна Карцева : Багато досліджень наукові довели той факт , що гриби роблять людину добрішою , спокійніше і набагато щасливішим. Йдеться зараз про галюциногенні грибах.
  4. Ліда Крачковська : Білка в три рази більше в грибах , ніж в будь-якому м'ясі і в два рази більше , ніж у яйцях. За цей гриби варто не просто любити , а й любити ! Я , наприклад , їх люблю з дитинства з самого .
  5. Ліза Негорєлоє : Якщо їсти грибки у величезній кількості - ви отримаєте виразку шлунка. А навіщо їсти досхочу ? Можна просто згадати про міру ! І це зробити не так і складно.
  6. Алеся Козлова : Гриби - « впітивателі » токсичних речовин. Таких , до прімерчік , як кадмій , свинець , ртуть , цезій радіоактивний . Ну , і інші речовини токсичні . Обережніше бути з ними потрібно!
  7. Лінда Бровская : Те , що по запаху можна гриби визначати , є міфом. Тому що , наприклад, такий грибочок , як поганка бліда , взагалі запаху ніякого не має.
  8. Оля Бондоровец : У дуже спекотну погоду гриби збирати протипоказано! Не можна ! Саме через спеку багато гриби їстівні перетворюються на зовсім отруйні . Не знали про це?
  9. Оля Ананич : Якщо холодно - зберігайте гриби не більше, ніж три години. Більше їх зберігати в такій температурі не слід.
  10. Рита Мірезова : Дітворі маленьким гриби їсти не рекомендовано , оскільки вони можуть виявитися смертельно небезпечним ласощами для них. Організм малюків не є захищеним від токсинів , якими сповнені гриби. Не давайте своїм чадам гриби ! Салати з них - теж.
  11. Оля Плотнікова : Найнебезпечніші гриби - річні. Осінні - не такі небезпечні гриби. Але це не робить їх менш небезпечними . Будь-які гриби - небезпека , якщо не знаєте, які з них можна збирати і з'їдати , а які - ні.
  12. Алла Роніцкая : переварюю через нирки грибочки . А не так , як інші продукти (через кишечник або через шлунок). І цим вже вони незвичайні . Відчуваю , що це не єдиний грибний «сюрприз ». Їх - багато - багато! Почитайте , знайдіть , дізнайтеся .

Схожі теми:

Новости