Калорійність готових, приготованих страв. Рецепти з калорійністю.

Рецепти з калорійністю.

Якщо вас цікавить кількість (число) калорій ваших страв - згадуйте рецепти , дивіться на цифри . Ми допоможемо вам дізнатися калорійність вже готових страв! Дивіться рецепти приготованих страв з вказаною калорійністю.

Пропонуємо вам деякі рецепти , з яких ви зможете « скласти » страви готові та смачні , та й калорійність їх заодно.


Р ецепт котлеточек рибних ( на пару ) . А рецепт такий :

Лучок очищайте . Очищайте картоплю. Рибу « позбавте » від кісточок . Через м'ясорубку пропустіть очищені складові і рибку. Зелень порубати. Додайте яйце і зелень до решти інгредієнтів . Перемішайте і посоліть. Котлетки зліпіть . Двадцять хвилин на пару варіть .

Кладіть туди ось , що :

  1. Яйце .
  2. Кілька средненьких цибулинок .
  3. Сто п'ятдесят грамів зелені.
  4. П'ятсот грамів минтая .
  5. Соль.
  6. Три картопельки .

К алорійность котлеток на пару - двісті п'ятьдесят дев'ять калорій.


Р ецепт гречечкі ( на воді).

У каструлю воду наливайте . Закіпітіте . Коли закипить , кидайте у воду (скільки хочете) крупи гречаної . Ставимо каструлю з крупою гречаною на великий вогонь. Через сім хвилин з вогню каструльку знімайте. Заливайте холодною водою кашу. Ставте на вогонь. Соліть . Варіть , пробуючи її на смак періодично.

Кладіть туди ось , що :

  1. Соль.
  2. Вода .
  3. Гречана крупа.

К алорійность гречаної каші на воді - дев'яносто калорій.


Р ецепт борщику (української) .

Відваріть (до повної готовності) м'ясо. З бульйончик м'ясо готове дістаньте . Кубиками дрібненькими м'ясо поріжте і назад покладіть . Поріжте сало (дрібно ) і на олії рослинній обсмажте. Беріть сковорідку іншу. На ній обсмажте цибулю ріпчасту і морковочку терту . Потріть буряк сиру на терочке . Додайте її до інших овочів . Всі овочі разом обсмажуйте . Воду в сковорідку налийте , в неї оцет яблучний додайте . Десять хвилин на маленькому вогні тушкуйте . Нашинкуйтекапусту (дрібно ) . У каструлю з бульйончик і м'яском додайте капусту нашатковану . До кипіння доведіть . Очистіть і дрібненько картопельку поріжте. До кипіння картоплю доведіть . Додайте цибульну обжарочку , обсмажене сальце , моркву і буряк. До стану кипіння доведіть борщ. Часничок подрібнений і сіль додайте . Зменшіть вогонь , і варіть борщ , поки овочі готовими не будуть. У самому кінці варіння зелені можете трошки додати . Борщ вимкніть , кришечкою накрийте , настоятися дайте .

Кладіть туди ось , що :

  1. Цибулинка ріпчаста .
  2. Морква .
  3. Буряк .
  4. Двісті грамів сала.
  5. П'ятсот грамів яловичини.
  6. Ложка столова оцту яблучного .
  7. Два часникових зубчики .
  8. П'ятсот грамів капусти .
  9. Соль.
  10. Чотири картоплини .

К алорійность борщу українського - тридцять шість калорій.


Р ецепт салату «Цезар» (класичний ) .

До двохсот градусів духовку розігрівайте . Олія маслинова з часником змішайте. Обваляйте в суміші хлібні кубики. Приправляйте . На деко покладіть . Десять хвилин запікайте і залиште . А , тим часом , яйця відварюйте яйця. Відварили ? Промийте і очистіть їх. Підготуйте комбайн кухонний . У нього додати наступне : яйце сире , соус , часник , гірчицю і анчоуси . Збивайте . Приправляйте , але не вимикайте комбайн. Масло додайте і кілька ложечок (чайних ) води. У миску велику покладіть листя салатні , з заправочкой перемішайте. Пармезан і анчоуси додавайте. Крутонами посипте . Яйця на четвертинки поріжте і розкладіть зверху.

Кладіть туди ось , що :

  1. Сорок грамів пармезановой стружечек .
  2. Ложка чайна гірчиці.
  3. Три яйця.
  4. Половинка булки хліба.
  5. Кілька зубчиків часнику.
  6. Сто п'ятдесят мілілітрів масла оливкового.
  7. Чайна ложка соусу.
  8. Сто сорок грамів салату зеленого.
  9. П'ятдесят грамів анчоусів.
  10. Крутони .

К алорійность салату - шістсот двадцять калорій.


Пам'ятайте про те , що є страви (продукти) , в яких «зникає» калорійність при варінні :

- Морквина - сімнадцять відсотків калорійності.

- Курка - сорок один відсоток калорійності.

- Риба тріска - двадцять шість відсотків калорійності.

- Печінка качки - сорок вісім відсотків калорійності.

- Індичка - тридцять два відсотки калорійності.


Невеликий списочок калорійності страв , в який ви завжди , при « важливості» , заглянути зможете :

  1. Варене філе курки - , сто п'ятдесят три калорії.
  2. Бефстроганов - двісті дев'ятнадцять калорій.
  3. Ролл Каліфорнія - чотиреста три калорії.
  4. Печеня з телятини - сто дев'яносто дві калорії.
  5. Курочка з яблучками і з майонезом - двісті тридцять п'ять калорій.
  6. Смажений курча - сто сімдесят дев'ять калорій.
  7. Отварной короп - сто дві калорії.
  8. Манна каша на воді - вісімдесят калорій.
  9. Манна каша на молоці - дев'яносто вісім калорій.
  10. Отварная картопелька зі сметаною - сто сімнадцять калорій.
  11. Отварная картопелька з маслом - сто двадцять шість калорій.
  12. Картопляне пюре - сто сорок одна калорія .
  13. Морквяне пюре - сто сорок сім калорій.
  14. Млинці сирні - сто дев'яносто п'ять калорій.
  15. Какао без цукру - шістдесят калорій.
  16. Биточки рибні - сто тридцять три калорії.
  17. Салат капустяний - вісімдесят три калорії.
  18. Салат помідорний - сто вісім калорій.
  19. Макарони - , сто п'ятдесят три калорії.
  20. Сирні вареники - двісті тридцять п'ять калорій.
  21. Шашлик свинячий - триста двадцять чотири .
  22. Яєчня - сто дев'ятнадцять калорій.
  23. Шніцель - сто шістдесят вісім калорій.
  24. М'ясний салат - триста восімдес'ят калорій.
  25. Перловочка - сто тридцять сім калорій.
  26. Заливна курка - сто дев'яносто дві калорії.
  27. Сарделечкі з яловичини - двісті п'ятнадцять калорій.
  28. Качка смажена - триста сорок п'ять калорій.
  29. Домашня локшина - чотиреста тридцять один калорія .
  30. Яловичий гуляш - сто вісімдесят калорій.
  31. Омлет - двісті п'ятдесят калорій.
  32. Кисіль ягідний - сто п'ять калорій.
  33. Огірковий салатик - сімдесят шість калорій.
  34. Бульйон з м'яса - двісті тридцять три калорії.
  35. Гамбургер - двісті п'ятьдесят п'ять калорій.
  36. Картопля фрі ( маленька порція) - двісті тридцять п'ять калорій.
  37. Молочний супчик з макаронами - сотні дев'ятдесят калорій.
  38. Щи капустяні - вісімдесят вісім калорій.
  39. Вінегрет - сто двадцять і вісім калорій.
  40. Яловичий холодець - сорок калорій.
  41. М'ясна окрошка - двісті шістьдесят дев'ять калорій.

Схожі теми:

Новости