Скільки ж калорій міститься у вареній гречці , в запареною , в відвареної гречці , в одній порції ? Яка калорійність гречки на воді?
Варимо гречку :
- Переберія гречану крупу.
- Промийте гречку .
- « Пронесіть » через друшляк.
- У каструлю налийте води стільки , щоб її обсяг перевищував обсяг гречки в кілька разів.
- До кипіння водичку доведіть .
- Посоліть .
- Насипайте гречку .
- Чекайте « закипання » води і гречки.
- Беріть кришечку і накривайте нею каструльку.
- До самої готовності варіть гречку ( на маленькому вогні !) .
- Дивіться , як можна уважніше , щоб не пригоріла гречечка .
- Додайте трішки масла вершкового .
- Додайте смажений цибулька або зелень.
В ареною гречка і її калорійність - сто грамів - 103 калорії.
Паримо гречку :
- Стаканчик візьміть крупи гречаної ( на триста грамів , приблизно ) .
- Переберія крупу.
- Промийте крупу.
- « Приготовану » гречку в каструльку висипайте .
- Заливайте крупу трьома стаканчиками води гарячої .
- Укутайте гречку в каструлі рушником.
- Залишайте закутану гречку в спокої на вісім годин.
- Додавайте сіль за вашим смаком.
- Додавайте будь-які спеції .
З апаренная гречка і її калорійність - сто грамів - 298 калорій.
Відварюємо гречку :
- Гречечку переберіть .
- Промивайте гречечку .
- Беріть каструлю на два літри.
- Налийте один літр води в каструлю.
- Чекайте, поки вода закипить.
- Кидайте гречку в воду.
- Чекайте, поки гречка закипить ( хвилин п'ять чекайте ) . Вогонь - сильний.
- Беріть друшляк і киньте гречку на нього.
- Кидайте назад в каструлю гречку .
- Додайте два з половиною літра окропу .
- Додавайте цукор.
- Додавайте сіль.
- Знову чекайте , поки закипить «страва ».
- Поставте вогонь на мінімум.
- Каструльку кришкою накрийте .
- Варіть , поки вода зовсім не википить .
- Заправте кашку маслом вершковим .
Про тваренная гречка і її калорійність - сто грамів - 103 калорії.
Чарівні рецепти з гречки .
Позбавлення від анемії. Рецептик .
Гречаний крок перший :
Проколіть гречану крупу на сковорідці.
Гречаний крок другий :
Приготуйте з такої гречки першачок .
Гречаний крок третій:
Приймайте ліки таке п'ять разів на день по кілька столових ложок .
Позбавлення від фурункульозу . Рецептик .
Гречаний крок перший :
Прожарити на сковородочки гречку .
Гречаний крок другий :
Беріть кавомолку і подрібніть в ній прокаленную гречку .
Гречаний крок третій:
Змішайте гречку з водою (до стану клейкості ) .
Гречаний крок четвертий:
Прикладайте в ті місця гречку , які турбують вас .
Таємниці і корисні властивості гречки :
- Якщо набити подушку крупою гречаною - пройде будь безсоння .
- З гречки можна маски для обличчя робити! Це все робиться дуже просто . Візьміть дві ложечки сметани , дві столові ложечки гречки ( вареної ) , пшеничне борошно (скільки хочете) , кілька ложок меду. Накладіть на личко маску. Через хвилин двадцять потрібно змивати її . Змивайте виключно теплою водою.
Якщо сниться гречка :
- перебираємо гречку - навколо вас ходять божевільні плітки , але вони не принесуть вам шкоди. Ніколи .
- Чи готуєте гречану кашу - ви витратите грошики недаремно. Але й « глобальних » покупок теж не очікуйте .
Відгуки про статтю і про гречаної каші.
Відгуки про статтю :
Аліна :
Хороша стаття , але я жадібна , коли мова йде про букви . Мені мало. Хочу довго читати , щоб інформацію , немов губка , вбирати . Це у мене ще з самого раннього дитинства залишилося , як звичка .
Інга :
Маленька ! Хочу більше об'єм ! Але , сперечатися не буду , багато вразило. Переписала собі дещо. Хоч і не все, що хотіла. Звикла на клавіатурі багато набирати . Принтер куплю - буду роздруковувати . І сканер , до речі , не завадить , як комп'ютерне комплектує.
Ольга :
Про калорії - супер! Все - в одній статті. А не по різним розкидані. Відкрив статтю , прочитав , знайшов все , що потрібно. І структуровано все , і зрозуміло. Більше б писали такого . Сама писати точно не буду , тому що немає талантів таких , і розвивати - марно.
Тетяна :
Люблю , коли стаття написана грамотно і цензурно . Чи не правда , приємно ? Багато бачила статей , в яких взагалі не дотримувалися « пристойності » написання. Не так я вихована. І добре , що не так! Дух сучасності - злоба . Я рада , що залишилася людиною.
Світлана :
Добре написано .... Таємниці гречки. Гречка - жіночого роду. Пишу до того , що навіть неживі « жінки » мають свої якісь таємниці . Як чудово, що є стільки «Кулінарна » саме такої підлоги . Приємно ! Але не думайте , що я феміністкою є.
Руслана :
Рядки просякнуті користю , але інформації не так багато , як хотілося б. Багато - це багато. Той , хто любить читати , зрозуміє мене практично відразу. Таких , я думаю , багато. Просто у всіх різні уподобання у читанні .
Відгуки про кашки гречаної :
Карина :
звуженням своєму варю кашу цю часто. Але він її сам підсолює , тому що я веду себе , як справжня закохана : постійно перебавляю солі. Вона аж на зубах хрумтить ! Самою неприємно, і перед хлопцем соромно. Боюся , іноді , що висловить , який я « майстер кулінарії ». Жодного разу не висловлював нічого негативного , що мене і здивувало. Любов - класна штука. Вона здатна всякі недоліки прати. І людина не помічає їх взагалі. Ой , щось мене на романтико - лірику потягнуло .....
Олена :
Дієту знаю на каші цієї . Правда , замінюється каша легко інший, але мені гречана подобається дуже . І варити я її вмію! А манна , наприклад , з грудочками виходить. Я грудочки терпіти не можу , хоч і можу накласти варення багато в кашу , сподіваючись , що грудки стануть непомітними.
Надія :
Добре , що можливість висловитися є. Друг мій найкращий чудово вміє варити цю кашку. Він знає , що багато я не їм, бо і не пропонує мені їсти дуже багато. Я їм всього по трохи. І то .... Вибране . Не можу змушувати себе їсти щось таке , що ніяк не сполучається саме з моїм смаком . Він у мене особливий .... Гречка - смак дитинства . Таке ніяк і ніколи не можна забути. Не люблю , коли каша ця посолена погано. А так - дуже смачна річ! Раджу ! Шкода, що багато не лізе. Ситна ця кашка дуже . Очима я б більше набагато з'їла. Такий маленький шлунок мій .... Ні, не може бути! Хочу навчитися їсти більше.