Калорійність в ковбасі вареній, докторській, ліверній, копченій, сирокопченій і кров'яній ковбасі?

Калорійність в ковбасі.

Скільки калорій в ковбасі вареної , копченої , сирокопченої , докторської , ліверної і кров'яний ? Яка калорійність ковбаси ?

Ковбаса варена .

Тільки факти ! Тільки корисне і цікаве !

  1. Крохмаль в ковбасі - це не погано. Але лише тоді , коли крохмальне кількість не призводить до « паперових» смаку. Допустима кількість крохмалю - від двох до п'яти відсотків.
  2. Любите ковбаску - дивіться на етікеточку . Не соромтеся читати інформацію , яка на етикетці написана. Для того вона і існує , щоб бути прочитаною. Читання вас від багатьох чинників зможе застрахувати.
  3. Знаєте , як варену ковбасу правильно зберігати потрібно? Терміни зберігання її залежать від оболонки , в якій вона знаходиться. Оболонка штучна - до сорока п'яти днів. Оболонка справжня ( натуральна ) - не більше п'яти днів.
  4. Що говорить про зіпсованість ковбаси вареної ? Подивіться на поверхню ковбасну . Якщо вона липка , матова або з цвіллю - все , вона псуватися ! Не ризикуйте їсти ковбаску таку .

Калорійність ковбаси вареної - 100 грамів - 165 калорій.

Ковбаса сирокопчена .

Тільки факти ! Тільки корисне і цікаве !

  1. Ковбаску вибирайте без пошкодженої упаковки. Не допускайте мікробів , не пропускайте ризик . Ваше здоров'я - найдорожче , що є взагалі у людини. Чи не переставайте пам'ятати про це.
  2. Слідкуйте за написом на етікеточке . Там має бути написане так приблизно: «без ГМО». Що це означає? Без генетично модифікованих організмів. Ось така от напис !
  3. Ковбаса сирокопчена - дороге задоволення. Це і повинно вас стимулювати до вибору якісної ковбаси. Навіть якщо купуєте зовсім трошки - про якість не забувайте !
  4. Якщо на ковбасі цвіль з'являється - не поспішайте її викидати! Просто зніміть з неї шкірку. І її можна буде ще зберігати протягом трьох годин. Погодьтеся , що це не так і мало.

Калорійність ковбаси сирокопченої - 100 грамів - 491 калорія .

Ковбаса кров'яна .

Тільки факти ! Тільки корисне і цікаве !

Ви уявляєте , як можна приготувати таку колбасочку ? Рецепт є. Починаємо все розписувати з самого початку:

  1. Беріть сальце свиняче ( кілограма півтора).
  2. Наріжте кубиками сало.
  3. На слабкому вогнику витоплювати сальце на сковорідці.
  4. Гречку відварюйте ( півкілограма ) .
  5. Додайте відварену кашку до сала .
  6. Кров яловичини ( три літра) добре перемішайте.
  7. Чотири штуки яєць курячих збийте.
  8. Додайте молоко в яйця (півлітра ) .
  9. Добре збивайте молоко і яйця.
  10. Молочно - яєчну суміш додайте до всього іншого.
  11. Поперчіть все.
  12. Посоліть все.
  13. Часничок додавайте.
  14. Мийте кишки яловичі ( десять метрів).
  15. Чистіть кишки.
  16. Один кінчик кишок перев'язуйте ниткою.
  17. В інший бік накладайте фарш.
  18. Налийте холодну воду в каструльку.
  19. Покладіть туди ковбаску .
  20. На слабенькому вогні її варіть , коли вона закипить.
  21. При температурі двісті градусів , приблизно двадцять хвилин , ковбаску смажте в духовці.

Калорійність ковбаси кров'яної - 274 калорії.

Ковбаса Докторська .

Тільки факти ! Тільки корисне і цікаве !

  1. Ковбаса зберігатися п'ятнадцять діб ( в штучній оболонці ) . Це за умов , що температура буде від двох до шести градусів (зі знаком « плюс »). Любіть ковбаску - дотримуйтесь умови зберігання .
  2. Є шість видів такої ковбаски : в колах , в білковій оболонці , в синюгах , в біолоне , в целофані , в натуральній оболонці .
  3. Ковбаса ця «народилася» в далекому тисяча дев'ятсот тридцять шостому році. Саме тоді найперший батон цієї ковбаски зійшов з конвеєра.

Калорійність ковбаси лікарської ( вареної ) - 257 калорій.

Ковбаса копчена .

Тільки факти ! Тільки корисне і цікаве !

Сервелат - один з видів копченої ковбаски. Дослівно перекладається як « ковбаска з мяско ».

Дуже смачна кобаска виходить, якщо її зробити за таким рецептом :

  1. Кишки промийте.
  2. На 3:00 замочіть кишки.
  3. Кишки просушіть.
  4. свининку і говядинку через м'ясорубку пропустіть .
  5. Часничок очистіть.
  6. Часничок промийте.
  7. Часничок подрібніть.
  8. Очистіть цибулю.
  9. Вимивайте цибулю.
  10. Наріжте цибулю.
  11. Обсмажте цибулю (наполовину , на соняшниковій олії ) .
  12. Додайте цибулю в фарш.
  13. Візьміть селітру.
  14. Додавайте в селітру спеції , сіль і часничок .
  15. Перемішайте все.
  16. Набейте кишки.
  17. Суровой ниточкою зробіть « перев'язку ».
  18. На три дні повісьте ласощі майбутнє в приміщенні , яке провітрюється постійно.
  19. Протягом трьох тижнів займайтеся холодним копченням .
  20. У самі останні дні копчення додавайте гілки можжевельніковие .

Калорійність ковбаси копченої - 420 калорій.

Ковбаса ліверна .

Тільки факти ! Тільки корисне і цікаве !

  1. Якщо в складі цієї ковбаси сіль стоїть на першому місці - солі в ковбасі дуже багато. Виробник приховує « несвіжість » в цьому м'ясі .
  2. Влітку купуйте ліверку тільки в поліамідної оболонці .
  3. У натуральній оболонці ковбаса ліверна протягом трьох діб зберігається .
  4. Продукція не відповідає ГОСТам , якщо в ній « вписано » існування (додавання ) емульгаторів.
  5. Ліверку «створюють » з печінки тварин.
  6. У ліверке вітаміну D дуже багато.
  7. Є багато пестицидів отруйних в цій ковбасі .

Калорійність ліверної ковбаси - 281 калорія .

Відгуки ковбасні :

Перший відгук про ковбасці від Наталі :

Гидота , якщо вона куплена в магазині ! Отруїтися можна .... Але багато її купують , бо звикли так жити. Своїх дітей цими продуктами годувати я точно не буду. Навіть якщо нічого більше не залишиться на світі.

Другий відгук про ковбасці від Поліни :

Коли прочитала про кров'яної ковбасі - мало не витошніло . Не знаю , як її їсти можна взагалі. І хто придумав , навіщо придумав ? Багато іншого альтернативного можна з'їсти . І навіщо самій ковбасу робити , якщо все продається зараз? Сенсу немає ніякого в такій витраті часу .

Третій відгук про ковбасці від Валерії :

Будь-яку ковбасу можна їсти православним віруючим ! Це ж - тварини! Ми багато чого такого їмо , чого не було б . Але люди не розуміють. Багато хто не розуміють , на жаль. І я не можу весь світ контролювати. І не хотілося б, тому що відповідальність величезна . Люблю шоколадну ковбаску . Особливо ту , яка привозиться з України .

Четвертий відгук про ковбасці від Ніни :

Я завжди на дієті. Не їм , тому , ковбасу. І сосиски не їм. І що ? Не вмерла без них! Я і без дієти їла б мало , тому що переживань багато в особистому житті. Сваримося з дорогим постійно.

Схожі теми:

Новости