Яка кількість калорій міститься в зеленому , чорному і білому?
Скільки калорій у винограді «Ізабелла ? ». Яка калорійність винограду ?
Чорний виноград і користь виноградна :
- Виводить токсичні речовини.
- Виводить шлаки.
- Холестерин знижує.
- Зберігає відмінну пам'ять
- Нормалізує ритм серця.
- Нормалізує тиск артеріальний .
- Зміцнює капілярні стінки .
- Має величезну вітамінне різноманіття .
- Є кислота аскорбінова .
- Запобігає « поява » радикалів.
- Зберігає сердечко здорове .
- Допомагає при виснаженні нервової системи.
- Молодість надає шкірі .
Ч орний виноград і шкода виноградний :
- Протипоказаний при цукровому діабеті.
- Протипоказаний при ожирінні.
- Обробляється інсектицидами .
- Обробляється фунгіцидами.
- Протипоказаний при коліті.
- Протипоказаний дітям , оскільки анемію може викликати.
- Протипоказаний при карієсі .
- Протипоказаний при цирозі ( печінки).
- Протипоказаний з напоями спиртними з мінералкою : загрожує розладом шлунка.
Протипоказаний при вагітності.
К алорійность винограду чорного :
100 грамів - 70 калорій.
Стаканчик соку - 92 калорії.
Виноград Ізабелла . Три корисних властивості :
- Рятує при захворюванні дихальних шляхів.
- Допомагає при застудах (гостра форма).
- Використовується, як чудове відхаркувальний засіб.
Виноград Ізабелла . Три шкідливості винограду:
- Загострює хвороби печінки.
- Загострює хвороби нирок.
- Послаблює зір.
К Алор у винограді Ізабелла - від 700 до 800 калорій ( в кілограмі ) .
Білий виноград. Дієта на три дні.
День виноградний перший :
П'ятсот грамів винограду. Перерва - дві години.
День виноградний другий:
Півтора кілограма. Перерва - дві години.
День виноградний третій:
Два кілограми . Перерва - дві години.
Рекомендації дієтичні :
Рекомендація перша .
Виноград з кісточками вибирайте краще, тому що в ньому є речовина, яка старіти заважає. Речовина називається поліфенол .
Рекомендація друга .
Суміщайте дієту виноградну з наступними заходами:
- Гімнастика (легка) .
- Душ контрастний .
- Хороший сон.
К Алор винограду білого - 43 калорії.
Зелений виноград і курс віноградолеченія ( ампелотерапію ) .
Правила:
- Починайте з двохсот чи трьохсот грамів винограду.
- Збільшуйте добову дозу до кілограма або до двох.
- Дозу добову ділите на три порції.
- Починайте терапію за півтори години до прийому їжі.
- Прибирайте шкірку виноградну .
- Якщо підвищений тиск - пийте пастеризований сік ( по стаканчику двічі на добу).
- Якщо у людини є виснаження або будь-яка « хворобливість » - давайте густий ( уварений ) сік.
- Кісточки забирайте з винограду. Тому що вони сприяють газоутворення і кишечник замикають.
К алорійность зеленого винограду - 69 калорій.
Загальна користь всіх сортів винограду:
- Виноград рятує від анемії.
- Виноград допомагає бронхах .
- Виноград можна використовувати в масках для обличчя , щоб шкіра його була бездоганною.
- Виноград при ларингіті допомагає.
- Виноград при ангіні допомагає.
- Виноград задишку усуває .
- Виноград кашель пом'якшує .
- Виноград від бактерій охороняє.
- У винограді багато фруктози .
- У винограді дуже багато глюкози.
- Виноград допомагає з інфекціями різними боротися.
- Виноград здатний дати сили моральні .
Маска з винограду для будь-якого типу шкіри (маска для обличчя ) .
Перший етап « масочного » приготування:
Марлю складіть в кілька шарів.
Другий етап « масочного » приготування:
Змочіть , гарненько , соком марлю.
Третій етап « масочного » приготування:
Накладайте маску на личко ( на п'ятнадцять хвилин).
Четвертий етап « масочного » приготування:
Маску зніміть .
П'ятий етап « масочного » приготування:
Обполощіть водою личко (вода - тепла ) .
Шостий етап « масочного » приготування:
Висушіть шкіру рушником (воно м'яким бути повинно).
Сьомий етап « масочного » приготування:
Нанесіть крем.
Скільки разів потрібно маску робити ?
Така маска , зазвичай , робиться кілька разів на тиждень.
Скільки потрібно соку для однієї маски ?
Для маски однієї буде достатньо півтори ложки соку.
Скільки триває повний « масковий » курс ?
Курс триває від п'ятнадцяти до двадцяти процедур.
Відгуки , присвячені Виноградик :
Мілена Савицька :
Я люблю пити виноградний сік. Завжди його замовляю , коли сидимо в піцерії з компанією. Всі офіціантки вже в курсі , що інший сік я не замовляю . Мені б іншою і не « пішов» , напевно. Організм звик до виноградного . Ось , я і п'ю його , поки не відчую щось , що дуже на печію схоже .
Тетяна Лазаренко:
Сік - смачний . П'ю його рідко , бо , банально , немає часу на розпивання соків. Я і поїсти частенько забуваю . З таким-то ритмом життя ! Не можу я інакше жити. Звичка - це жахливо.
Ольга Кулінченко :
Я насіння краще пожую . Багато насіння ! Я , буває , до одного приїжджаю , так він мені багато насіння дає. Ми розмовляємо і лузати їх , незважаючи на те , що це трохи непристойно. Але ми ж дуже близькі друзі ! Нам можна все. Ну , в межах, звичайно , розумного.
Ольга Рульская :
заспокоює нерви виноградом , коли сильно лаюся з хлопцем. У нас це часто трапляється. Ви не уявляєте , наскільки часто навіть ! Реклама по телевізору рідше йде , ніж ми « скандалить ». І це вже навічно , напевно. Не зміниться вже нічого . У нас такий стиль відносин . Думаєте , мене це не дратує ? Бісить , і ще як! Але я звикаю . Хоч мені і говорять , що потрібно щось змінювати. Ну , точно не бій - френда ! Його-то я по- справжньому люблю і обожнюю . І буду терпіти абсолютно все.
Інна Приткова :
Виноградне варення вчуся варити. Цікавий рецепт , до речі ! Якщо сподобається - поділюся. У мене є один принцип: не ділюся з людьми тим , що мені огидно чи неприємно. І це , як мені здалося , відмінна якість. Ціную його і в собі , і в інших . Більше - в інших , оскільки я себе не дуже люблю. Мене потрібно знати , щоб зрозуміти , чому це так . Виноград - це скарб. І римується , і правдою є . Здорово , коли ось так .
Оксана Мілешевская :
Потрібно на південь переїжджати , щоб бути з виноградом поруч! Стільки в ньому вітамінів , що про недоліки й не згадую навіть . Люблю позитив тільки в усьому ловити.