Ожиріння 4 (четвертій) ступеня. Фото. Дієта. Лікування ожиріння.

Ожирение четвертой степени.Твоя проблема - ожиріння останньої стадії, 4 (четвертій) ступеня? Фото. Повір у те, що у твоєї проблеми є рішення!

Дивись:

Бандажування шлункове.

В область шлунка встановлюється спеціальне кільце. Воно потрібно для того, щоб розділяти на дві частини шлунок. Навіщо це робиться? Для того щоб частина з'їденої їжі потрапляла в шлунковий резервуар. Завдяки цьому, у людини швидко настає відчуття ситості, голод іде.

Ліпосакція.

Звичайно ж, всі чули, дивилися і читали про такий метод. Відразу можна сказати про його «мінусі». А він полягає в тому, що діє тимчасово, а не постійно. Цей метод дозволяє усувати жирові відкладення на окремих діляночках тіла. Чому вага повертається назад? Тому що причина появи надмірної ваги не усунена.

Шлункова резекція.

Операція, яка призначена для видалення шлункової частини. Почуття ситості настає набагато швидше. Тобто, для повного насичення досить харчового кількості менше на один прийом, ніж зазвичай.

Шлункове шунтування.

Їжа відразу потрапляє в кишечник, обходячи «основну» частину шлунка. Як це відбувається? На шлунок накладається шунт (коридор). Завдяки ньому і «запускається» процес поводження.

Калорійність, розрахована на дві тисячі калорій (добова доза, рекомендована лікарем):

  1. Цукор (від п'яти до десяти грамів).
  2. Сир (максимум триста грамів).
  3. Молоко (від одного до двох склянок).
  4. Масло (від п'яти до десяти грамів).
  5. Хліб чорний (від п'ятдесяти до ста грамів).
  6. Фрукти (винограду і бананів - ні!).
  7. Овочі (картоплі та бобових - ні!).

Дієта «Голлівудська».

Сніданок - це завжди:

  1. Апельсин.
  2. Кава.
  3. Другий апельсин.

Вибір обіду:

1 варіант:

  1. Помідор.
  2. Тридцять грамів мигдалю.
  3. Апельсин.
  4. Кава.
  5. Яйця «круті» (2).
  6. Другий апельсин.

2 варіант:

  1. Відвар з різних овочів.
  2. Сир (без підвищеної жирності).

Меню вечері (перший варіант):

  1. Відварне м'ясо (сто грамів).
  2. Грейпфрут.
  3. Огірок.
  4. Помідор.

Меню вечері (другий варіант):

  1. Чай.
  2. Кетчуп.
  3. Огірок.
  4. Рибне філе відварне (сто п'ятдесят грамів).

Лікування ожиріння четвертої (4-ий) ступеня з допомогою яблучного оцту. Суть лікування полягає в наступному:

  1. Дві чайні ложки оцту розчиняють у воді.
  2. Оцет п'ють після їжі - в день 3, 4 рази.
  3. Гостро обмежується м'ясне і жирове споживання.
  4. Виникає необхідність «налягати» на продукти морського походження, овочі, фрукти, злаки.

«Яблочноуксусная» дієта і меню.

Сніданок цієї дієти:

  1. Сирно - рисовий рулет.
  2. Вода з яблучним оцтом (стаканчик).

Сніданок другою цієї дієти:

  1. Вода з яблучним оцтом (половина склянки).
  2. Два яблука.

Обід цієї дієти:

  1. Вуха.
  2. Вода з яблучним оцтом (стаканчик).
  3. Биточки грибні.
  4. Пюре з картоплі.

Полуденок цієї дієти:

  1. Вода з яблучним оцтом.
  2. Пудинг з манки.

Вечеря цієї дієти:

  1. Мідії в соусі (запечені).
  2. Вода з яблучним оцтом (стаканчик).
  3. Салат зелений з маслинами.

Рецепти різних страв, при ожирінні «призначених».

Вінегрет.

Продукти для приготування вінегрету:

Перший продукт - майонез (одна столова ложка).

Другий продукт - ріпчаста цибуля (одна штука).

Третій продукт - масло рослинне (одна столова ложка).

Четвертий продукт - морква середня (одна штука).

П'ятий продукт - яблука (сто грамів).

Шостий продукт - буряк невелика (одна штука).

Сьомий продукт - огірки солоні (два).

Восьмий продукт - картопля (бульби).

Готуємо так:

  1. Промиваємо морквину.
  2. Промиваємо картоплю.
  3. Промиваємо буряк.
  4. Відварюємо ці продукти окремо.
  5. Охолоджуємо продукти.
  6. Продукти від шкірки «позбавляємо».
  7. Продукти дрібно нарізаємо.
  8. Очищаємо цибулю.
  9. Очищаємо огірки.
  10. Очищаємо яблука.
  11. Нарізаємо перераховані продукти.
  12. Змішуємо всі-всі продукти, перераховані вище.
  13. Всі продукти заправляємо рослинною олією.
  14. Продукти поливаємо майонезом.

«Конвертик» м'ясний з кабачками і тушкованою капустою.

Продукти для приготування «конвертика»:

Перший продукт - молоко (три столові ложки).

Другий продукт - зелень.

Третій продукт - кабачок (сто грамів).

Четвертий продукт - вершкове масло (одна столова ложка).

П'ятий продукт - філейна частина м'яса (сто двадцять грамів).

Шостий продукт - капуста свіжа (сто п'ятдесят грамів).

Сьомий продукт - кабачок невеликий (сто грамів).

Готуємо так:

  1. Відбиваємо «филейку».
  2. Робимо конверт з пергаментного паперу.
  3. Укладаємо відбиту «филейку» в конверт.
  4. Конверт «маємо» на сковорідці (з киплячим маслом).
  5. Смажимо м'ясо до повної готовності.
  6. Капусту промиваємо.
  7. Капусту нашинковываем.
  8. Кабачок очищаємо.
  9. Нарізаємо скибочками кабачок.
  10. Протушиваем кабачок разом з капустою (у молоці).
  11. Дістаємо м'ясо з конвертика.
  12. Викладаємо на тарілку м'ясо (разом з овочами).
  13. Поливаємо розтопленим маслом.
  14. Нарізаємо зелень.
  15. Посипаємо зеленню блюдо.

Відварна риба + відварну картоплю.

Продукти для приготування «відварний парочки»:

Перший продукт - масло рослинне (одна чайна ложка).

Другий продукт - зелень.

Третій продукт - рибне філе (сто п'ятдесят грамів).

Четвертий продукт - картопля (три штучки).

Готуємо так:

  1. Промиваємо рибу (філе).
  2. Ріжемо філе риби на кілька шматочків.
  3. Воду підсолюємо.
  4. Варимо шматочки рибні в підсоленій воді.
  5. Очищаємо картоплю.
  6. Варимо на пару картопля очищений.
  7. Укладаємо рибу і картоплю на тарілочку.
  8. Поливаємо олією рибу і картоплю.
  9. Зеленню страву посипаємо.

Пвипробуй водні процедури:

  1. Циркулярний душ.
  2. Голчастий душ.
  3. Радонові ванни.
  4. Підводний душ.

Скільки курс лікування триває? Дванадцять «прийомів». Ефективність зростає, якщо поєднувати ці процедури з якою-небудь низькокалорійною дієтою.

Пам'ятай і про те, що потрібно не оголошувати голодування, а від деяких напоїв і продуктів «позбутися». Наприклад, алкогольні напої з життя прибирай, солодке, копчене. Буде складно. Але ти впораєшся, якщо хочеш бути здоровою! Багатьом пощастило набагато менше, ніж тобі.

Схожі теми:

Новости