Правильне харчування для зниження ваги. Меню на кожен день.

Питание для снижения веса


Меню здорового, правильного харчування на кожен день

(для зниження ваги і схуднення):

*

Ранок. Вісім годин:

  1. Порція вівсянки.
  2. Порція манки.
  3. Одне яйце.
  4. Один овоч.

Ранок. З дев'ятої ранку до десятої:

  1. Чашечка кави.
  2. Пляшка води.
  3. Стаканчик чаю.

День. Одинадцять годин:

  1. Яйце.
  2. Порція гречки.
  3. Один фрукт.

День. З дванадцятої до першої години:

  1. Водичка.
  2. М'ясо індички.
  3. Чашка чаю.

День. З трьох до чотирьох:

  1. Вода.
  2. Чай.

Вечір. П'ять годин:

  1. Грудинка куряча.
  2. Помідори.
  3. Огірочки.
  4. Грибочки.

Вечір. З шести до семи:

  1. Сирок.
  2. Молоко.
  3. Ряжанка.

*

Правильне (збалансоване) харчування для втрати ваги:

Понеділок:

Сніданок:

  1. Порція вівсянки (на молоці).
  2. Кілька ложок меду.
  3. Трішки кориці.
  4. Двадцять грамів горішків (товчених).
  5. Одне яблучко печене.
  6. Чашка капучино.

Другий сніданок:

  1. Бананчик.
  2. Продукт кисломолочний.

Обід:

  1. Порція щей капустяних.
  2. Одна куряча котлетка.
  3. Порція пюре.

Вечеря:

  1. Салат з фруктів.
  2. Шматочок курочки.
  3. Трохи мінералочкі.
  4. Трошки нежирних вершків.

Вівторок:

Сніданок:

  1. Сто грамів дрібно нарізаною грудинки.
  2. Трохи соусу (овочевого).
  3. Чайна ложечка меду.

Другий сніданок:

  1. Кава.
  2. Трохи свининки.
  3. Трохи капусти тушкованої.
  4. Чашка чаю.
  5. Три ананасових колечка.

Вечеря:

  1. Великий фрукт.
  2. Порція несолодкого сиру.

Середа:

Сніданок:

  1. Чай.
  2. Квашена капустка.
  3. Омлет з декількох яєць.
  4. Кава (без цукру).
  5. Шматочок хліба з висівок).

Другий сніданок:

  1. Сироп шипшини.
  2. Трошки сметани (нежирної).
  3. Трохи водички.

Обід:

  1. Рис.
  2. Риба.
  3. Вода.

Вечеря:

  1. Локшина («скляна»).
  2. Порція брокколі на пару.
  3. Зефірна половинка.
  4. Чашечка кави.

Четвер:

Сніданок:

  1. Великий фрукт (солоденький).
  2. Йогурт.
  3. Пластівці.
  4. Чашечка кави.

Другий сніданок:

  1. Помідори.
  2. Сирна булочка.
  3. Маленька порція гречки.

Обід:

  1. Гуляш з яловичини.
  2. Овочевий салатик.
  3. Трошки гречки.
  4. Супчик з курочки.

Вечеря:

  1. Сухофрукти.
  2. Риба тушкована.
  3. Салат з різних фруктів.
  4. Чашка кави.

П'ятниця:

Сніданок:

  1. Рис з молоком і родзинками.
  2. Сік з цитрусових.
  3. Кава.
  4. Одна печенюшка.

Обід:

  1. Мяско.
  2. Картопля (варена).
  3. Трішечки борщику.

Вечеря:

  1. Висівки.
  2. Келишок вина.
  3. Стейк.

Субота:

Сніданок:

  1. Сирні сирники.
  2. Чайна ложечка ягідного сиропчика.
  3. Трохи сметани.

Обід:

  1. Суші.
  2. Сік апельсинів.
  3. Шматочок бісквіта.

Вечеря:

  1. Стаканчик соку з цитрусових.
  2. Салатик овочевий.
  3. Шашличок.

Неділя:

Сніданок:

  1. Сік свіжовичавлений.
  2. Чашка кави.
  3. Чашечка чаю.

Другий сніданок:

  1. Чай.
  2. Сухофрукти.
  3. Салат фруктовий.

Обід:

  1. Салат (будь-який).
  2. Гарнір.
  3. М'ясо смажене.
  4. Трохи сиру.
  5. Стаканчик томатного соку.

Вечеря:

  1. Картопля варена.
  2. М'ясо тушковане.
  3. Трошки салатику.
  4. Трошки хлібців.
  5. Чай.

*

Ще одне меню правильного харчування на кожен день:

День перший:

Сніданок:

  1. Пластівці (кукурудзяні).
  2. Нежирне молоко.
  3. Трохи меду.

Обід:

  1. Рис.
  2. Свіженька помидорка.
  3. Трохи чорного хлібця.

Вечеря:

  1. Оладки.
  2. Кілька яблучок.

День другий:

Сніданок:

  1. Фруктовий сік.
  2. Рибка.
  3. Грибочки.

Обід:

  1. Печеня (по-домашньому).
  2. Суп - пюре.
  3. Сік із фруктів.

Вечеря:

  1. Нежирний Йогурт.
  2. Свіженькі овочі.
  3. Три шматочки вареної курочки.

День третій:

Сніданок:

  1. Кашка геркулесова.
  2. Омлет.
  3. Чашка чаю.

Обід:

  1. Кіселик.
  2. Окрошка м'ясна.
  3. Рибні млинці.

Вечеря:

  1. Галети.
  2. Кефір.

День четвертий:

Сніданок:

  1. Миска вівсянки.
  2. Огірок (свіжий).
  3. Бутерброд (хліб з маслом).
  4. Невелика чашка чаю.

Обідаємо:

  1. Овочевий супчик (з сухариками).
  2. Пюре з картоплі.
  3. Огірково - помідорний салат.

Вечеря:

  1. Яблука.
  2. Рис.
  3. Мінералка.

День п'ятий:

Сніданок:

  1. Сік з томатів.
  2. Картопля.
  3. Омлетик.
  4. Салатик (з зеленню).

Обід:

  1. Плов без спецій.
  2. Грейпфрут.
  3. Помідори.
  4. Огірочки.

Вечеря:

  1. Щі (капустяні).
  2. Мінералка.
  3. Помідори.

День шостий:

Сніданок:

  1. Відварна курочка.
  2. Рис.
  3. Сир.
  4. Хліб.
  5. Трохи чаю.

Обід:

  1. Овочі тушковані.
  2. Томатний сік.
  3. Хліб (чорний).

Вечеря:

  1. Сік.
  2. Гречка.

День сьомий:

Сніданок:

  1. Молоко.
  2. Манна кашка.
  3. Кава.
  4. Печенюшка.

Обід:

  1. Мінералка.
  2. Фрукти.
  3. Борщик з квасолею.
  4. Курочка.

Вечеря:

  1. Котлеточки (на пару).
  2. Ложка меду.
  3. Чай.
  4. Рагу з овочів.
  5. Кілька яблучок.

*

Рецепти деяких страв для правильного харчування

(для зниження ваги):

Асорті овочеве. Рецепт асорті:

  1. Потрібно промити і очистити картоплю, морковочку, цибулю. Полуколечками нарізати цибулю, моркву. Часточками картоплю нарізати.
  2. На рослинному маслі обсмажити картоплю, моркву і цибулю, не забуваючи про постійному помішуванні (на це піде хвилин сім).
  3. Додати всі овочі (решта). Налити води, щоб вона трохи тільки прикривала денце. Сіль і спеції додати. Тушкувати До готовності.

Канапе з полунички. Рецепт:

  1. Розділити хлібці на квадратики (порційні).
  2. Змішати нежненький сирок з цукром.
  3. Кожен хлібець намазати масою, що складається з сиру.
  4. Прикрасити нарізаною полуницею.

Буряково - морквяний салат з огірком. Рецепт салату:

  1. Всі овочі (перераховані) натерти на тертці, яка призначена для корейської моркви, заправити цукрово - сольовою сумішшю (за смаком), додати бальзамічний оцет і масло.
  2. Подавати на стіл відразу, так як ці овочі дуже швидко пускають сік.

*

Кілька принципів правильного харчування:

  1. Приймайте їжу в ті моменти, коли голод дійсно вас мучить або просто долає.
  2. Їжте сидячи, а не лежачи або стоячи.
  3. Відвикати від будь вчорашньої їжі. Віддавайте перевагу всьому свіженьке!
  4. Пережовуйте їжу не поспішаючи (у вас ніхто їжу не відбере!).
  5. Приймайте їжу тільки тоді, коли ви дійсно відчуваєте хоч якесь почуття голоду.
  6. Проковтуйте продукти шматочками, а не цілком.
  7. Приступайте до їжі тільки в стані повного розслаблення. Головне: не заїдайте» проблеми!
  8. Купуйте продукти без консервантів. Тільки натуральні «речі»! Ніякої хімії!
  9. Не забувайте про зелень! Вона завжди повинна бути на вашому обідньому столі. Вистачить петрушки і укропчика.
  10. Основну залишайте їжу на сніданок і на обід. Вечеря організовуйте легкий та м'який.
  11. Рухайтеся багато. Способи руху вибирайте самостійно. Їх маси! Вибирайте тільки ті рухові методи», які вам подобаються.
  12. Більше чотирьох страв не з'їдайте за один прийомчик. В принципі, вистачить і чотирьох, якщо приготуєте смачно!
  13. «Вітайте» продукти, наповнені клетчаточкой: Мигдаль. Квасоля. Курага. Хліб. Боби чорні. Рис (коричневий). Гарбуз. Помідор. Мангольд. Селера. Шпинат. Сливи. Груші. Персики. Фініки. Полуниця. Моркву. Кукурудза (солодка). Мускусна диня. Цибуля (свіженький). Сочевиця. Горох. Арахіс. Цукіні. Горішки волоські.

Схожі теми:

Новости