Рецепти страв здорового і правильного харчування. Відгуки.

Продукты для здорового питания.

Ці рецепти для правильного харчування і значить -

для Здорового способу життя!

Первый рецептик страв.

Суп овочевий (дієтичний). Продукти, приготовані для чотирьох порцій:

  1. Капуста цвітна - триста грамів.
  2. Картопля - триста грамів.
  3. Цибулина - дві штучки.
  4. Морква - дві штучки.
  5. Кріп - стільки, скільки забажаєте.
  6. Зелений горошок консервований - сто п'ятдесят грамів.
  7. Сіль - стільки, скільки забажаєте.
  8. Петрушка - стільки, скільки забажаєте.

Починаємо готувати:

  1. Наріжте картоплю (у формі кубиків).
  2. Нашаткуйте морковочку.
  3. Посоліть киплячу воду.
  4. Закиньте в цю водичку овочі, які ви приготували.
  5. Покладіть капусточку в каструльку, відокремлюючи її від суцвіть.
  6. Очистіть цибулю і теж покладіть в каструльку.
  7. Варіть протягом десяти хвилин.
  8. Додайте горошок.
  9. Дістаньте цибулинки з супу.
  10. Посипайте кропом і петрушкою суп.

Второю рецептик страв.

Трикутники вишневі з рікоттою. Продукти, приготовані для чотирьох порцій:

  1. Крихти хлібні - вісімдесят грамів.
  2. Екстракт ванілі - половинка чайної ложечки.
  3. Масло вершкове - двісті грамів.
  4. Цукор - сімдесят грамів.
  5. Рікотта - сто п'ятдесят грамів.
  6. Джем вишневий - сто п'ятдесят грамів.
  7. Яйця курячі - два.
  8. Цукрова пудра - дві столові ложечки.
  9. Лимонна цедра і лимонний сік - лимонна половинка.
  10. Тісто філо - п'ятсот грамів (шість аркушів).

Починаємо готувати:

  1. Візьміть блендер.
  2. Змішайте в блендері лимонну «начинку».
  3. Змішайте в блендері яйця.
  4. Змішайте в блендері рікотту.
  5. Змішайте в блендері екстракт ванілі.
  6. Візьміть рушник.
  7. Розкладіть лист тіста філо на рушник.
  8. Змастіть лист вершковим маслом (розтопленим).
  9. Покладіть наверх ще один лист тіста.
  10. Наверх покладіть всі аркуші, що залишились.
  11. Розріжте тісто на «квадратики».
  12. У тестовою серединку покладіть рикоттовую начинку.
  13. Візьміть крихти хлібні і посипайте ними зверху.
  14. Покладіть джем.
  15. Складіть тісто таким чином, щоб воно «перетворилося» на трикутничок.
  16. Покладіть тісто в духовку і чекайте, поки воно не стане золотистим (температура 180 градусів, час - 35 хвилин).
  17. «Скористайтеся цукровою пудрою.

Третий рецептик.

Курочка під назвою «Коронація Сходу». Продукти, приготовані для чотирьох порцій:

  1. Майонез - двісті п'ятдесят міліграмів.
  2. Мигдальні пластівці - сто грамів.
  3. Соус соєвий - сімдесят п'ять мілілітрів.
  4. Лук зелений (дрібно нарізаний) - одна столова ложечка.
  5. Коріандр подрібнений - одна жменька.
  6. Великий манго - два.
  7. Суміш спецій - одна чайна ложечка.
  8. Перчик чилі (нарізаний) - одна жменька.
  9. Курячі сіднички (нарізаний смужками, без шкірки).

Починаємо готувати:

  1. У киплячу воду покладіть курочку. Тримайте курочку п'ятнадцять хвилин в такій воді.
  2. Курочку, через п'ятнадцять хвилин, знімайте з вогню.
  3. Воду злийте.
  4. Змішайте з курочкою спеції, соус майонез.
  5. Додайте цибулю, манго і пластівці мигдальні.
  6. Додайте курячі шматочки і спеції, змішуючи їх.
  7. Прикрашайте блюдо перцем і коріандром.

Четвертый рецептик.

Салатик з сардиночки консервованої і з рису. Продукти, приготовані для чотирьох порцій:

  1. Цибулина (червона і солодка) - одна.
  2. Маслинки чорненькі - стільки, скільки забажаєте.
  3. Помідори черрі - шість штучок.
  4. Рис - двісті грамів.
  5. Перчик - стільки, скільки забажаєте.
  6. Сардинки в маслі - одна баночка.
  7. Сік лимона - стільки, скільки забажаєте.
  8. Сіль - стільки, скільки забажаєте.
  9. Олія оливкова - стільки, скільки забажаєте.

Починаємо готувати:

  1. Відварюйте рис до повної готовності.
  2. Додайте в рис сіль.
  3. Остудіть рис.
  4. Вийміть сардинки з банки.
  5. Складіть сардинки в миску.
  6. Розділіть сардинки на порції.
  7. Помийте і почистіть цибулинку.
  8. Наріжте полуколечками цибулинку.
  9. Помідори помийте і поріжте їх на кілька частин.
  10. Рис викладіть гіркою.
  11. На рис покладіть сардинки і цибулю.
  12. Зверху покладіть маслини, але позбавте їх від кісточок.
  13. Салатик прикрашайте шматочками помідорів.
  14. Додайте перець.
  15. Додавайте сіль.
  16. Згадайте за сік лимонний і про масло оливкове.

Відгуки.

  1. Несмачно! Я готую смачніше. І я не вважаю калорії, які «ховаються» в куховаріння моєї. Похвала - важливіше. Я не хочу хвалитися, але знаю багато рецептів. Тут, можливо, не зовсім про те, але поїсти я люблю. Їжа, напевно, мене теж обожнює. Коли взаємно - чудово. Віталіна Григорівна Ковальчук, 28 років.
  2. Гарне назва страви з курки! Придумувала б - не придумала спеціально. У мене, чомусь, замість курки, відразу асоціація «прокинулася» одна. І пов'язана вона була не з курочками і стравами з неї, а з східними красунями. Прошу розуміти правильно мою орієнтацію. Але ви назва прочитайте і скажіть, не аналогічні чи асоціації виникли у вас. Вікторія Вікторівна В'язь, 24 роки.
  3. Правильне і здорове харчування - питання актуальне, звичайно. Всі ці описані в статті рецепти страв для харчування здорового і правильного - це все добре. Але, багато хто з нас, прочитають цю статтю, і забудуть все, що читали. Через кілька років пошкодують про «забудькуватості», але час буде неможливо повернути. Хтось і не спробує це зробити. Але я буду говорити тільки за тебе: просто так я нічого і ніколи не читаю. Міранда Ромуальдівна Керч, 26 років.
  4. Здоров'я треба берегти, а не шукати його в стравах! Я так і робила б. Так і намагаюся робити. Але не завжди виходить. Навіть матюкаюся, нишком, іноді. А як не заматериться, якщо немає сил більше купувати те, що у нас продається?! Це - неймовірний жах! Цікаво, як ставляться до наших продуктів іноземні громадяни? Напевно, обговорюють, як можуть. Але ми-то звикли. Потрібно їм порадити «розвивати» таку звичку, якщо у нас обгрунтовуватися планують. Добре їм ... Вони - оптимісти. Оксана Володимирівна Гілева.
  5. Незатишно стало, коли прочитала. Маслинки я не люблю. Хоч і переконували мене, що вони - смачні - смачні. Не можу розділити такий їхній смак. Та й не намагаюся зовсім. У мене є свій смак, який я поважаю більше. Але і інших засуджувати я зараз не буду. Я люблю радувати правдою, коли правда дійсно може порадувати. Ну, такий от «словесний лабіринт». Тільки такі слова й знайшла.

Схожі теми:

Новости