Скільки калорій в супчику курячому? 93 калорії в 100 грамах.
Рецепты курячого супу.
Рецепт перший.
Курячий Супчик з овочами.
Що для нього потрібно:
- Цвітна Капусточка - чотири штучки.
- Сіль - скільки захочете.
- Кріп - скільки захочете.
- Петрушка - скільки захочете.
- Вода - два літри.
- Курка - вісімсот грамів.
- Горошок (зелений) - один стакан.
- Морква - дві штучки.
Як приготувати:
- Курочку промийте.
- Курочку розріжте на дрібненькі шматочки.
- Залийте водою курочку.
- Варіть курочку на слабкому вогні, пінку з неї знімаючи.
- Наріжте моркву.
- Додайте до курочці нарізану моркву і сіль.
- Додайте капустку кольорову (трохи згодом).
- Додайте горошок (незадовго до цілковитої готовності мяса).
- Посипте супчик петрушкою і кропом, коли будете на стіл його подавати.
Рецепт другий.
Курячий Супчик з перловочкой.
Що для нього потрібно:
- Суха петрушечка - одна столова ложка.
- Стегенця курячі - дві штучки.
- Сіль - скільки захочете.
- Ріпчаста цибуля - одна штука.
- Олія соняшникова - одна столова ложка.
- Перець - скільки захочете.
- Перловочка - дві третини склянки.
- Картопелька - три штучки.
- Спеції - дві чайні ложки.
Як приготувати:
- Посоліть водичку, в якій стегенця варити задумали.
- Стегенця варіть до повної готовності.
- Виймайте стегенця з каструльки.
- Відокремте кістки від м'яса.
- М'ясо і кістки розкладіть по різних тарілках.
- Додавайте перловочку в супчик і до самої готовності варіть.
- Подрібніть цибуля.
- Підсмажте цибульку до стану прозорості (в олії).
- Поріжте морковочку.
- Додайте моркву і спеції до цибулі.
- Спеції цибулю і моркву тушкуйте три хвилини.
- Все в супчик додавайте.
- Поріжте Кубиками картоплю.
- Додайте картоплю в супчик.
- Супчик варіть до тих пір, поки не звариться картопля.
- В супчик додавайте мяско курочки.
- В супчик додавайте петрушечку.
- В супчик додайте перчик.
Рецепт третій.
Курячий Супчик з макарончиками.
Що для нього потрібно:
- Ріпчаста цибуля - одна штука.
- Макарончики - сто п'ятдесят грамів.
- Зелень - скільки захочете.
- Горіх (мускатний) - скільки захочете.
- Сіль - скільки захочете.
- Бульйон курячий - півтора літра.
- Морква - одна штука.
- Корінь петрушки - одна штучка.
Як приготувати:
- Опустіть в киплячий бульйон обсмажені овочі.
- Опустіть в киплячий бульйон корінь петрушки.
- Візьміть окрему каструльку.
- В окремій каструльці, у киплячій воді, зваріть макарони, не забувши посолити воду.
- Коли приготуються макарони - киньте їх на друшляк.
- Додавайте макарончики до супчику готовому.
- Посипте горіхами і зеленню супчик, коли будете подавати на стіл.
Скільки калорій в супчику гороховому? 44 калорії в 100 грамах.
Рецепты горохового супчику.
Рецепт перший.
Супчик гороховий з бекончиком хрустким.
Що для нього потрібно:
- Лимонний сік - сік з двох лимончиків.
- Бекон - вісім штучок.
- Сельдереевые палички - дві штучки.
- Олія оливкова - одна столова ложка.
- Заморожений горошок - шістсот сімдесят п'ять грамів.
- Бульйон овочевий - один літр.
- Паприка - одна столова ложка.
- Ріпчаста цибуля - одна штука.
Як приготувати:
- Олія на сковорідці розігрійте.
- Селера і цибулинку обсмажте на повільному вогні (п'ятнадцять хвилин).
- Додайте Паприку і ще хвилинку готуйте.
- Додайте горошок.
- Додайте бульйон.
- Дочекайтеся кипіння.
- Закипить - зробіть вогонь поменше.
- Тушкуйте дванадцять хвилин.
- Перелийте в блендер все.
- Перекручуйте до стану однорідності.
- Супчик перелийте в чисту каструлю.
- Розігрійте супчик.
- Додайте в суп приправи.
- Додайте в суп сік лимона.
- Бекончик обсмажуйте (до хрусткої скориночки і до золотистого кольору).
- Супчик по тарілочках розливайте.
- Беконовые покладіть шматочки (зверху).
Рецепт другий.
Супчик гороховий з шинкою.
Що для нього потрібно:
- Петрушка - скільки захочете.
- Горошок подрібнений - п'ятсот грамів.
- Ріпчаста цибуля - одна штука.
- Бульйон м'ясний - шість чарочок.
- Шинка - сто двадцять п'ять грамів.
Як приготувати:
- На ніч розмочуйте горох.
- Наріжте цибулю дрібненько.
- Обсмажте цибулю по стану прозорості.
- Шинку, горох і цибулю додайте в каструлю з бульйоном.
- Варіть, поки не стане м'яким горох (десь годинку).
- Діставайте шинку.
- Нарізайте смужками шинку.
- Парируйте горох.
- Приправте перцем горох.
- Приправте сіллю горох.
- Шматочки шинки додайте.
- Супчик по тарілочках розливайте.
- Посипайте петрушкою суп.
Рецепт третій.
Супчик гороховий з сухофруктами.
Що для нього потрібно:
- Паста томатна - сорок грамів.
- Ріпчаста цибуля - шістдесят грамів.
- Чорнослив - сто грамів.
- Горох - сто двадцять грамів.
- Сіль - скільки захочете.
- Масло рослинне - сорок грамів.
- Яловичина - чотириста грамів.
- Перець - скільки захочете.
- Яблуко - шістдесят грамів.
- Сіль - скільки захочете.
- Картопля - сто двадцять грамів.
Як приготувати:
- Яловичину відваріть до готовності.
- Коли вона отварится - діставайте її з каструльки.
- Горох (лущений) в м'ясному бульйоні відваріть.
- Додайте чорнослив.
- Додайте цибулю.
- Додайте яблука.
- Додайте перець.
- Додайте масло.
- Додайте пюре-томат.
- Додайте картоплю.
- Варіть все ще близько десяти хвилин.
- Подавайте до столу супчик (в гарячому вигляді).
Кількість деяких «супових» калорій:
- Овочевий супчик - майже 37 калорій в 100 грамах.
- Рибний супчик - майже 29 калорій в 100 грамах.
- Грибний супчик - майже 60 калорій в 100 грамах.
- Борщ - майже 47 калорій в 100 грамах.
- Супчик з плавленого сирка - майже 45 калорій в 100 грамах.
- Супчик з рисовим мяско - майже 35 калорій в 100 грамах.
- Суп харчо - майже 44 калорії в 100 грамах.