Скільки калорій міститься в супі, курячому, гороховому, грибному, рибному, овочевому супі?

Калорийность супа.

Скільки калорій в супчику курячому? 93 калорії в 100 грамах.

Рецепты курячого супу.

Рецепт перший.

Курячий Супчик з овочами.

Що для нього потрібно:

  1. Цвітна Капусточка - чотири штучки.
  2. Сіль - скільки захочете.
  3. Кріп - скільки захочете.
  4. Петрушка - скільки захочете.
  5. Вода - два літри.
  6. Курка - вісімсот грамів.
  7. Горошок (зелений) - один стакан.
  8. Морква - дві штучки.

Як приготувати:

  1. Курочку промийте.
  2. Курочку розріжте на дрібненькі шматочки.
  3. Залийте водою курочку.
  4. Варіть курочку на слабкому вогні, пінку з неї знімаючи.
  5. Наріжте моркву.
  6. Додайте до курочці нарізану моркву і сіль.
  7. Додайте капустку кольорову (трохи згодом).
  8. Додайте горошок (незадовго до цілковитої готовності мяса).
  9. Посипте супчик петрушкою і кропом, коли будете на стіл його подавати.

Рецепт другий.

Курячий Супчик з перловочкой.

Що для нього потрібно:

  1. Суха петрушечка - одна столова ложка.
  2. Стегенця курячі - дві штучки.
  3. Сіль - скільки захочете.
  4. Ріпчаста цибуля - одна штука.
  5. Олія соняшникова - одна столова ложка.
  6. Перець - скільки захочете.
  7. Перловочка - дві третини склянки.
  8. Картопелька - три штучки.
  9. Спеції - дві чайні ложки.

Як приготувати:

  1. Посоліть водичку, в якій стегенця варити задумали.
  2. Стегенця варіть до повної готовності.
  3. Виймайте стегенця з каструльки.
  4. Відокремте кістки від м'яса.
  5. М'ясо і кістки розкладіть по різних тарілках.
  6. Додавайте перловочку в супчик і до самої готовності варіть.
  7. Подрібніть цибуля.
  8. Підсмажте цибульку до стану прозорості (в олії).
  9. Поріжте морковочку.
  10. Додайте моркву і спеції до цибулі.
  11. Спеції цибулю і моркву тушкуйте три хвилини.
  12. Все в супчик додавайте.
  13. Поріжте Кубиками картоплю.
  14. Додайте картоплю в супчик.
  15. Супчик варіть до тих пір, поки не звариться картопля.
  16. В супчик додавайте мяско курочки.
  17. В супчик додавайте петрушечку.
  18. В супчик додайте перчик.

Рецепт третій.

Курячий Супчик з макарончиками.

Що для нього потрібно:

  1. Ріпчаста цибуля - одна штука.
  2. Макарончики - сто п'ятдесят грамів.
  3. Зелень - скільки захочете.
  4. Горіх (мускатний) - скільки захочете.
  5. Сіль - скільки захочете.
  6. Бульйон курячий - півтора літра.
  7. Морква - одна штука.
  8. Корінь петрушки - одна штучка.

Як приготувати:

  1. Опустіть в киплячий бульйон обсмажені овочі.
  2. Опустіть в киплячий бульйон корінь петрушки.
  3. Візьміть окрему каструльку.
  4. В окремій каструльці, у киплячій воді, зваріть макарони, не забувши посолити воду.
  5. Коли приготуються макарони - киньте їх на друшляк.
  6. Додавайте макарончики до супчику готовому.
  7. Посипте горіхами і зеленню супчик, коли будете подавати на стіл.

Скільки калорій в супчику гороховому? 44 калорії в 100 грамах.


Рецепты горохового супчику.

Рецепт перший.

Супчик гороховий з бекончиком хрустким.

Що для нього потрібно:

  1. Лимонний сік - сік з двох лимончиків.
  2. Бекон - вісім штучок.
  3. Сельдереевые палички - дві штучки.
  4. Олія оливкова - одна столова ложка.
  5. Заморожений горошок - шістсот сімдесят п'ять грамів.
  6. Бульйон овочевий - один літр.
  7. Паприка - одна столова ложка.
  8. Ріпчаста цибуля - одна штука.

Як приготувати:

  1. Олія на сковорідці розігрійте.
  2. Селера і цибулинку обсмажте на повільному вогні (п'ятнадцять хвилин).
  3. Додайте Паприку і ще хвилинку готуйте.
  4. Додайте горошок.
  5. Додайте бульйон.
  6. Дочекайтеся кипіння.
  7. Закипить - зробіть вогонь поменше.
  8. Тушкуйте дванадцять хвилин.
  9. Перелийте в блендер все.
  10. Перекручуйте до стану однорідності.
  11. Супчик перелийте в чисту каструлю.
  12. Розігрійте супчик.
  13. Додайте в суп приправи.
  14. Додайте в суп сік лимона.
  15. Бекончик обсмажуйте (до хрусткої скориночки і до золотистого кольору).
  16. Супчик по тарілочках розливайте.
  17. Беконовые покладіть шматочки (зверху).

Рецепт другий.

Супчик гороховий з шинкою.

Що для нього потрібно:

  1. Петрушка - скільки захочете.
  2. Горошок подрібнений - п'ятсот грамів.
  3. Ріпчаста цибуля - одна штука.
  4. Бульйон м'ясний - шість чарочок.
  5. Шинка - сто двадцять п'ять грамів.

Як приготувати:

  1. На ніч розмочуйте горох.
  2. Наріжте цибулю дрібненько.
  3. Обсмажте цибулю по стану прозорості.
  4. Шинку, горох і цибулю додайте в каструлю з бульйоном.
  5. Варіть, поки не стане м'яким горох (десь годинку).
  6. Діставайте шинку.
  7. Нарізайте смужками шинку.
  8. Парируйте горох.
  9. Приправте перцем горох.
  10. Приправте сіллю горох.
  11. Шматочки шинки додайте.
  12. Супчик по тарілочках розливайте.
  13. Посипайте петрушкою суп.

Рецепт третій.

Супчик гороховий з сухофруктами.

Що для нього потрібно:

  1. Паста томатна - сорок грамів.
  2. Ріпчаста цибуля - шістдесят грамів.
  3. Чорнослив - сто грамів.
  4. Горох - сто двадцять грамів.
  5. Сіль - скільки захочете.
  6. Масло рослинне - сорок грамів.
  7. Яловичина - чотириста грамів.
  8. Перець - скільки захочете.
  9. Яблуко - шістдесят грамів.
  10. Сіль - скільки захочете.
  11. Картопля - сто двадцять грамів.

Як приготувати:

  1. Яловичину відваріть до готовності.
  2. Коли вона отварится - діставайте її з каструльки.
  3. Горох (лущений) в м'ясному бульйоні відваріть.
  4. Додайте чорнослив.
  5. Додайте цибулю.
  6. Додайте яблука.
  7. Додайте перець.
  8. Додайте масло.
  9. Додайте пюре-томат.
  10. Додайте картоплю.
  11. Варіть все ще близько десяти хвилин.
  12. Подавайте до столу супчик (в гарячому вигляді).

Кількість деяких «супових» калорій:

  1. Овочевий супчик - майже 37 калорій в 100 грамах.
  2. Рибний супчик - майже 29 калорій в 100 грамах.
  3. Грибний супчик - майже 60 калорій в 100 грамах.
  4. Борщ - майже 47 калорій в 100 грамах.
  5. Супчик з плавленого сирка - майже 45 калорій в 100 грамах.
  6. Супчик з рисовим мяско - майже 35 калорій в 100 грамах.
  7. Суп харчо - майже 44 калорії в 100 грамах.

Схожі теми:

Новости