Низькокалорійне харчування. Низькокалорійні продукти харчування. Рецепти. Меню.

Низкокалорийное питание.

Здравствуйте! Блукаєте в пошуках чого - небудь низькокалорійного? Ідіть до нас! Те, що ви тут прочитаєте, вам знадобиться дуже! Але, для початку, налаштуйтеся на те, що багатьох страв і продуктів, які ви любите, тут не буде.

Солодкого, до речі, тут практично немає. Навіть зефір виключено, хоч і кажуть, що в ньому мало калорій. Але, сподіваємося, що і без зефірчіка буде ненудно. Перегляньте, подумайте, перечитайте рецепти.

Низькокалорійне харчування. Продукти харчування - низькокалорійні.

Меню, низькокалорійне, розраховане на тиждень:

Первый «низькокалорійний» денечек (приблизно 320 калорій):

Меню На Сніданок (приблизно 320 калорій):

  1. Чай з лимончиком і медиком.
  2. Яблучко.
  3. Геркулесова каша з маслом (рослинним).
  4. Яйце.

Меню На Обід (приблизно 340 калорій):

  1. Суп овочевий (200 грамів).
  2. Стаканчик томатного соку.
  3. Запечена риба (200 грамів).

Меню На Другий Сніданок (приблизно 290 калорій):

  1. Йогурт без наповнювача (125 грамів).
  2. Хлібець.

Меню На Полуденок (приблизно 170 калорій):

  1. Яблуко велике.
  2. Яблуко поменше.

Меню На Вечерю (приблизно 340 калорій):

  1. Асорті з овочів (200 грамів).
  2. Овочева телятина (200 грамів).
  3. Мінералка (склянку).

Второю «низькокалорійний» денечек:

Меню На Сніданок (приблизно 260 калорій):

  1. Гречка (200 грамів).
  2. Чай чорний з медом і лимоном.
  3. Салат з капусточки квашеної (200 грамів).

Меню На Обід (приблизно 470 калорій):

  1. Одна картофелинка варена.
  2. Сік апельсиновий.
  3. М'ясо курки (150 грамів).

Меню На Другий Сніданок (290 грамів):

  1. Хлібець.
  2. Кефір нежирний.

Меню На Полуденок (приблизно 70 калорій):

  1. Салат буряковий з рослинним маслом.
  2. Стакан води.

Меню На Вечерю (приблизно 550 калорій):

  1. Дві мандарини.
  2. Хлібець.
  3. Борщ (200 грамів).
  4. Телятина відварна (сто грамів).

Третий «низькокалорійний» денечек:

Меню На Сніданок (приблизно 280 калорій):

  1. Чай з медом і лимоном.
  2. Асорті з овочів (200 грамів).
  3. Рис (150 грамів).

Меню На Обід (приблизно 300 калорій):

  1. Мінералка.
  2. Салат з свіжої капусти (150 грамів).
  3. Телятина відварна (200 грамів).

Меню На Другий Сніданок (приблизно 200 калорій):

  1. Яблуко.
  2. Сир нежирний (200 грамів).

Меню На Полуденок (приблизно 270 калорій):

  1. Маленький банан.
  2. Середній банан.

Меню На Вечерю (приблизно 410 калорій):

  1. Ягоди (100 грамів).
  2. Бульйон з курки.
  3. Хлібець.

Четвертый «низькокалорійний» денечек:

Меню На Сніданок (приблизно 300 калорій):

  1. Лимонно - медовий чай.
  2. Буряковий салат (200 грамів).
  3. Яйце варене.

Меню На Обід (приблизно 500 калорій):

  1. Хлібець.
  2. Томатний сік (склянку).
  3. Квасолька відварна (100 грамів).
  4. Суп овочевий (200 грамів).

Меню На Другий Сніданок (приблизно 390 калорій):

  1. Хлібець.
  2. Сир твердий (50 грамів).

Меню На Полуденок (приблизно 130 калорій):

  1. Салат сметано - морквяний (200 грамів).
  2. Стакан води.

Меню На Вечерю (приблизно 280 калорій):

  1. Асорті з овочів (200 грамів).
  2. Риба (200 грамів).

Пятый «низькокалорійний» денечек:

Меню На Сніданок (приблизно 330 калорій):

  1. Квашений огірочок.
  2. Медово-лимонний чай.
  3. Геркулесова каша (200 грамів).
  4. Хлібець.

Меню На Обід (приблизно 350 калорій):

  1. Мінералка (склянку).
  2. Куряче відварне м'ясо (150 грамів).
  3. Гречка (100 грамів).

Меню На Другий Сніданок (приблизно 350 грамів):

  1. Горіхи.
  2. Сухофрукти.

Меню На Полуденок (приблизно 290 грамів):

  1. Хлібець.
  2. Кефір.

Меню На Вечерю (приблизно 270 калорій):

  1. Заморожені ягоди (100 грамів).
  2. Варена Телятина (100 грамів).
  3. Суп з овочів (200 грамів).

Шестой «низькокалорійний» день:

Меню На Сніданок (приблизно 380 калорій):

  1. Медово - лимонний чай.
  2. Рис (200 грамів).
  3. Телятина відварна (100 грамів).

Меню На Обід (приблизно 250 калорій):

  1. Томатний сік.
  2. Відварна телятина (100 грамів).
  3. Салат з капусточки свіженької (200 грамів).

Меню На Полуденок (приблизно 120 калорій):

  1. Стаканчик води.
  2. Салат буряковий (200 грамів).

Меню На Вечерю (приблизно 300 калорій):

  1. Кілька мандаринок.
  2. Салатик з капусточки морський (200 грамів).
  3. Хлібець.

Зедьмой «низькокалорійний» день:

Меню На Сніданок (приблизно 260 калорій):

  1. Салат фруктовий.
  2. Стакан води.

Меню На Обід (приблизно 400 калорій):

  1. Мінералка.
  2. Хлібець.
  3. Овочеве асорті (200 грамів).
  4. Бульйон з курочки.

Меню На Другий Сніданок (приблизно 200 калорій):

  1. Томатний Сік (стаканчик).
  2. Яйце варене.

Меню На Полуденок (приблизно 290 калорій):

  1. Кефирчиик (стаканчик).
  2. Хлібець.

Меню На Вечерю (приблизно 360 калорій):

  1. Сир (50 грамів).
  2. Салатні листя.
  3. Креветки варені (200 грамів).
  4. Мінералка (склянку).

Рецепти низькокалорійних страв.

Доапустный салат.

Продукти:

  1. Майонез (кілька столових ложок).
  2. Сіль (2 чайні ложки).
  3. Капуста (п'ятсот грамів).
  4. Очищені волоські горішки (сто грамів).
  5. Часник (4 штучки).
  6. Перець (за смаком).

Рецепт приготування:

  1. Капусту нашаткуйте.
  2. Залийте нашатковану капусту кіпяточком солоним.
  3. Капусту покладіть в каструлю, закрийте кришкою і поставте готуватися на вогонь.
  4. Чекайте, поки «страва» закипить.
  5. Зніміть кришку, коли закипить, і п'ять хвилин варіть капусту. Кришка повинна бути відкритою, щоб вивітрився неприємний запах.
  6. Потолките часник і горішки.
  7. Капустку відіжміть в мішку з марлі.
  8. Беріть мисочку і складайте в неї часниково-горіхову масу.
  9. Додайте перець і майонез.

Бульон курячий.

Продукти:

  1. Водичка (три літри).
  2. Морква (одна штука).
  3. Корінь петрушечки (один).
  4. Цибулина (одна штука).

Рецепт приготування:

  1. Витирайте курку рушником.
  2. Обпалити курочку.
  3. Відрубайте шию і лапи.
  4. Випатрайте курку.
  5. Ретельно промийте.
  6. Шлунок розріжте і очистіть.
  7. Надріжте серце.
  8. Обшпарте лапки і зніміть з них шкірку.
  9. Повідрубує гарненько кігті.
  10. Ощипайте голову.
  11. Зріжте жовчний міхур (дуже обережно).
  12. Промийте всі курячі потрошки.
  13. Зробіть два надрезика нижче курячої грудки і заправляйте в них ніжки.
  14. Підігніть крильця до спинки.
  15. Всі покладіть в каструльку.
  16. Залийте холодною водою і кришечкою каструлю накрийте.
  17. Поставте варити (від години до двох).

Схожі теми:

Новости