Здравствуйте! Блукаєте в пошуках чого - небудь низькокалорійного? Ідіть до нас! Те, що ви тут прочитаєте, вам знадобиться дуже! Але, для початку, налаштуйтеся на те, що багатьох страв і продуктів, які ви любите, тут не буде.
Солодкого, до речі, тут практично немає. Навіть зефір виключено, хоч і кажуть, що в ньому мало калорій. Але, сподіваємося, що і без зефірчіка буде ненудно. Перегляньте, подумайте, перечитайте рецепти.
Низькокалорійне харчування. Продукти харчування - низькокалорійні.
Меню, низькокалорійне, розраховане на тиждень:
Первый «низькокалорійний» денечек (приблизно 320 калорій):
Меню На Сніданок (приблизно 320 калорій):
- Чай з лимончиком і медиком.
- Яблучко.
- Геркулесова каша з маслом (рослинним).
- Яйце.
Меню На Обід (приблизно 340 калорій):
- Суп овочевий (200 грамів).
- Стаканчик томатного соку.
- Запечена риба (200 грамів).
Меню На Другий Сніданок (приблизно 290 калорій):
- Йогурт без наповнювача (125 грамів).
- Хлібець.
Меню На Полуденок (приблизно 170 калорій):
- Яблуко велике.
- Яблуко поменше.
Меню На Вечерю (приблизно 340 калорій):
- Асорті з овочів (200 грамів).
- Овочева телятина (200 грамів).
- Мінералка (склянку).
Второю «низькокалорійний» денечек:
Меню На Сніданок (приблизно 260 калорій):
- Гречка (200 грамів).
- Чай чорний з медом і лимоном.
- Салат з капусточки квашеної (200 грамів).
Меню На Обід (приблизно 470 калорій):
- Одна картофелинка варена.
- Сік апельсиновий.
- М'ясо курки (150 грамів).
Меню На Другий Сніданок (290 грамів):
- Хлібець.
- Кефір нежирний.
Меню На Полуденок (приблизно 70 калорій):
- Салат буряковий з рослинним маслом.
- Стакан води.
Меню На Вечерю (приблизно 550 калорій):
- Дві мандарини.
- Хлібець.
- Борщ (200 грамів).
- Телятина відварна (сто грамів).
Третий «низькокалорійний» денечек:
Меню На Сніданок (приблизно 280 калорій):
- Чай з медом і лимоном.
- Асорті з овочів (200 грамів).
- Рис (150 грамів).
Меню На Обід (приблизно 300 калорій):
- Мінералка.
- Салат з свіжої капусти (150 грамів).
- Телятина відварна (200 грамів).
Меню На Другий Сніданок (приблизно 200 калорій):
- Яблуко.
- Сир нежирний (200 грамів).
Меню На Полуденок (приблизно 270 калорій):
- Маленький банан.
- Середній банан.
Меню На Вечерю (приблизно 410 калорій):
- Ягоди (100 грамів).
- Бульйон з курки.
- Хлібець.
Четвертый «низькокалорійний» денечек:
Меню На Сніданок (приблизно 300 калорій):
- Лимонно - медовий чай.
- Буряковий салат (200 грамів).
- Яйце варене.
Меню На Обід (приблизно 500 калорій):
- Хлібець.
- Томатний сік (склянку).
- Квасолька відварна (100 грамів).
- Суп овочевий (200 грамів).
Меню На Другий Сніданок (приблизно 390 калорій):
- Хлібець.
- Сир твердий (50 грамів).
Меню На Полуденок (приблизно 130 калорій):
- Салат сметано - морквяний (200 грамів).
- Стакан води.
Меню На Вечерю (приблизно 280 калорій):
- Асорті з овочів (200 грамів).
- Риба (200 грамів).
Пятый «низькокалорійний» денечек:
Меню На Сніданок (приблизно 330 калорій):
- Квашений огірочок.
- Медово-лимонний чай.
- Геркулесова каша (200 грамів).
- Хлібець.
Меню На Обід (приблизно 350 калорій):
- Мінералка (склянку).
- Куряче відварне м'ясо (150 грамів).
- Гречка (100 грамів).
Меню На Другий Сніданок (приблизно 350 грамів):
- Горіхи.
- Сухофрукти.
Меню На Полуденок (приблизно 290 грамів):
- Хлібець.
- Кефір.
Меню На Вечерю (приблизно 270 калорій):
- Заморожені ягоди (100 грамів).
- Варена Телятина (100 грамів).
- Суп з овочів (200 грамів).
Шестой «низькокалорійний» день:
Меню На Сніданок (приблизно 380 калорій):
- Медово - лимонний чай.
- Рис (200 грамів).
- Телятина відварна (100 грамів).
Меню На Обід (приблизно 250 калорій):
- Томатний сік.
- Відварна телятина (100 грамів).
- Салат з капусточки свіженької (200 грамів).
Меню На Полуденок (приблизно 120 калорій):
- Стаканчик води.
- Салат буряковий (200 грамів).
Меню На Вечерю (приблизно 300 калорій):
- Кілька мандаринок.
- Салатик з капусточки морський (200 грамів).
- Хлібець.
Зедьмой «низькокалорійний» день:
Меню На Сніданок (приблизно 260 калорій):
- Салат фруктовий.
- Стакан води.
Меню На Обід (приблизно 400 калорій):
- Мінералка.
- Хлібець.
- Овочеве асорті (200 грамів).
- Бульйон з курочки.
Меню На Другий Сніданок (приблизно 200 калорій):
- Томатний Сік (стаканчик).
- Яйце варене.
Меню На Полуденок (приблизно 290 калорій):
- Кефирчиик (стаканчик).
- Хлібець.
Меню На Вечерю (приблизно 360 калорій):
- Сир (50 грамів).
- Салатні листя.
- Креветки варені (200 грамів).
- Мінералка (склянку).
Рецепти низькокалорійних страв.
Доапустный салат.
Продукти:
- Майонез (кілька столових ложок).
- Сіль (2 чайні ложки).
- Капуста (п'ятсот грамів).
- Очищені волоські горішки (сто грамів).
- Часник (4 штучки).
- Перець (за смаком).
Рецепт приготування:
- Капусту нашаткуйте.
- Залийте нашатковану капусту кіпяточком солоним.
- Капусту покладіть в каструлю, закрийте кришкою і поставте готуватися на вогонь.
- Чекайте, поки «страва» закипить.
- Зніміть кришку, коли закипить, і п'ять хвилин варіть капусту. Кришка повинна бути відкритою, щоб вивітрився неприємний запах.
- Потолките часник і горішки.
- Капустку відіжміть в мішку з марлі.
- Беріть мисочку і складайте в неї часниково-горіхову масу.
- Додайте перець і майонез.
Бульон курячий.
Продукти:
- Водичка (три літри).
- Морква (одна штука).
- Корінь петрушечки (один).
- Цибулина (одна штука).
Рецепт приготування:
- Витирайте курку рушником.
- Обпалити курочку.
- Відрубайте шию і лапи.
- Випатрайте курку.
- Ретельно промийте.
- Шлунок розріжте і очистіть.
- Надріжте серце.
- Обшпарте лапки і зніміть з них шкірку.
- Повідрубує гарненько кігті.
- Ощипайте голову.
- Зріжте жовчний міхур (дуже обережно).
- Промийте всі курячі потрошки.
- Зробіть два надрезика нижче курячої грудки і заправляйте в них ніжки.
- Підігніть крильця до спинки.
- Всі покладіть в каструльку.
- Залийте холодною водою і кришечкою каструлю накрийте.
- Поставте варити (від години до двох).